Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/12/2019)
    Δεν ξέρω τι λένε για τις ΗΠΑ, αλλά είναι δεδομένο ότι εκεί, η δημοκρατία ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! Παρέπεμψαν σε δίκη, τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ! Πού αλλού θα μπορούσε να γίνει αυτό; Και σχετικά δείγματα, είχαμε και στο παρελθόν από τις ΗΠΑ ( Νίξον, Κλίντον κτλ ). Μην βιαστεί κανένας και πεί πως και εμείς κάνουμε το ίδιο για πρωθυπουργούς…. Αυτό το κάναμε κάποιες φορές, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ! ( Παπανδρέου ) Και κανείς πρωτοκλασάτος δεν μπήκε «μέσα» ( πλην Τσοχατζόπουλου, που τον «πούλησε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ) Επομένως, «Ουδεμία σχέση, κύριοι!». Περιμένω να δώ το αποτέλεσμα της δίκης, και σε περίπτωση καταδίκης, τις επιπτώσεις του. Θα μείνει ο Τράμπ ή θα παραιτηθεί;;;
------------------------------------------
    Ευτυχώς, έχουμε και τις εύθυμες νότες στην πολιτική μας, όπως λόγου χάριν τον διαβόητο Κατρούγκαλο! Σύμφωνα με την άποψή του, οι καταλήψεις πρέπει να γίνουν πολιτιστικό φαινόμενο! Πάλι καλά, που δεν προτείνει να.. επιδοτούνται και από πάνω! Έτσι δικαιολογείται η ασύμετρη αύξηση των καταλήψεων επι ΣΥΡΙΖΑ, και το σημερινό «σκούξιμό» τους για τις αστυνομικές επεμβάσεις.
------------------------------------------
    Δεν ξέρω εάν συμφωνείτε με την άποψη του αρθρογράφου περι  Barbaros και Χάγγης σε εκείνο όμως που πιστεύω πως έχει δίκιο, είναιτο ότι οιΤούρκοι θα πιέσουν μέχρι ένα όριο, για να προκληθεί «θερμό επεισόδιο» από εμάς, ώστε να δικαιολογήσουν τις επόμενες ενέργειές τους ως…. αμυνόμενοι!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου