Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/11/2019)
    Φαίνεται, πως στα Τρίκαλα δεν έχει κυνηγούς. Έτσι, και τα αγριογούρουνα, εφαρμόζοντας την παροιμία: «Δώσε θάρρος στο χωριάτη και θ’ ανέβει στο κρεβάτι» πήραν θάρρος και βολτάρουν στις πλατείες! Θα ήταν, η χαρά του…. Οβελίξ!
------------------------------------------
    ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ! Οι δυό καθολικές καλόγριες που πήγαν στην Αφρική με αποστολή, γύρισαν…. ολίγον έγκυος και οι δύο! Και το κυριώτερο, δεν γνωρίζουν πώς έγινε! Μήπως πρέπει να τους το περιγράψουμε; Αλλά, αφού δεν ξέρουν πώς έγινε, προφανώς θα πρόκειται για θαύμα…..
------------------------------------------
    Καλά λένε «ούνα φάτσα ούνα ράτσα» για τους Ιταλούς και εμάς. Στα τουριστικά μέρη, οι λογαριασμοί, έτσι και θελήσει κάποιος να φάει ένα σάντουιτς έστω, είναι ασύλληπτα μεγάλοι. Κάτι σαν την Μύκονο με τα «χρυσά καλαμαράκια» Και το κυριώτερο στη Ρώμη είναι, πως δεν «βάρεσαν» τουρίστες, αλλά… Ιταλούς!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου