Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/11/2019)
    Προς κ.κ Μητσοτάκη, Χρυσοχοϊδη και κάθε ενδιαφερόμενο. Όταν το σπίτι μας γεμίσει νερά, το πρώτο που κάνουμε δεν είναι να πάρουμε κουβάδες και σφουγγαρίστρες, ούτε να δούμε εάν λειτουργούν οι υδροροές. Το πρώτο που κάνουμε, είναι ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΥΣΗ! Στα υπόψιν αυτό. ( Αφορά το λαθρομεταναστευτικό)
------------------------------------------
    Λέμε για την δική μας δικαιοσύνη, όμως σε άλλα μέρη, και μάλιστα Ευρωπαϊκά και πολιτισμένα, οι αποφάσεις φαίνεται πως λαμβάνονται ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ, ένας Θεός ξέρει με τι πιέσεις. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι στην ΙΣΠΑΝΙΑ αθωώθηκαν 5 άτομα που βίασαν μια 14χρονη, επειδή εκείνη δεν αντέδρασε, αφού ήταν… ΛΙΠΟΘΥΜΗ!!!!! Δικαστικές σοφιστείες, που προκαλούν!
------------------------------------------
    Διαβαζουμε από την μία τίτλο ειδήσεως Στο 30% των ηλεκτρονικών δαπανών τα ενοίκια - Έρχεται η διαβούλευση για το φορολογικό και από την άλλη, για το ίδιο θέμα: Ανατροπή: Τα ενοίκια δεν θα προσμετρώνται για το 30% των ηλεκτρονικών δαπανών. Προφανώς, μιλάνε για το ίδιο πράγμα, αλλά με διαφορά 180 μοιρών ( Ο Τσίπρας θα έλεγε «360 μοιρών»). Τι συμβαίνει τελικά; Η «νεκροψία» θα δείξει….
------------------------------------------
    Εδώ που τα λέμε, προκειμένου ένα στάδιο πανάκριβο, όπως αυτό του Ελληνικού, να ρημάζει από την εγκατάλειψη ( Άχ, αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήμας…) πολύ καλύτερα είναι να μεταφερθεί σε μία πόλη που το έχει ανάγκη. Και τέτοιες πόλεις, υπάρχουν πολλές στην Ελλάδα. Αυτό, πάει στα Γιάννενα. Και καλά κάνει! Φαίνεται πως οι Ηπειρώτες βγήκαν πιο έξυπνοι….
------------------------------------------
    Μόλις οι «συνδικαλιστάδες» άκουσαν για κατάργηση μονιμότητας στην ΔΕΗ, άναψαν και κόρωσαν! Και ετοιμάζονται, τόσο για αυτό όσο και για την μείωση του 75% τζαμπαντάν στο λογαριασμό ρεύματος… Αναμένονται νεώτερα.Ευλογημένος θα είναι όποιος τους βάλει ή να εργάζονται κανονικά, ή να απολυθούν. Αλλά, πού τέτοιο πράγμα…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου