Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/11/2019)
    Είπα για μια δόση, να βάλω σήμερα τα βραβεία του 60ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αλλά όταν διάβασα όλο το δημοσίευμα, είδα πως όλες σχεδόν οι ταινίες εξεφραζαν τα «εσώψυχα» των δημιουργών τους, κι ήταν ταινίες όχι απλώς για λίγους, αλλά… για πολύ λίγους! Ίσως μόνο για αυτούς που τις έκαναν. Οπότε, το ξανασκέφτηκα, και αποφάσισα να σας απαλλάξω από το μαρτύριο, εάν βέβαια είχατε την επιθυμία να πληροφορηθείτε.
------------------------------------------
    Άντε πάλι…. Τι συντάξεις, τι κοινωνικά μερίσματα, τι φορολοταρίες σας έχω σήμερα….. Μπερεκέτια! Να έχουν και κάτι να γράφουνε μερικοι – μερικοί…..
------------------------------------------
    Το ότι ο ΚΟΚ προβλέπει και πρόστιμα για τους πεζούς, είναι γνωστό από παλιά. Όμως, μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί, κακώς κατά τη γνώμη μου. Κάποτε πρέπει και ι πεζοί να μάθουν να περπατούν και να σέβονται  τους υπόλοιπους. Άλλωστε, είναι γνωστή η παροιμία πως…  «Είτε πέσει η πέτρα στο αυγό, είτε το αυγό στη πέτρα, το αυγό θα σπάσει!». Και να μην ξεχνάμε, πως σε πολλά ατυχήματα, δεν φταίνε οι οδηγοί, αλλά οι πεζοί.
------------------------------------------
    Όλο το «αριστερό δημοκρατικό τόξο» κάνει ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ για τις αστυνομικές επεμβάσεις σε «γιάφκες» αναρχικών και τρομοκρατικών οργανώσεων. Μα φυσικά…. Δικά τους παιδιά είναι!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου