Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Οι «Θρακολόγοι» των Αθηνών ας… σιωπήσουν


Οι «Θρακολόγοι» των Αθηνών ας… σιωπήσουν
Βασίλης Ναζλής
    Οι δήθεν «ειδικοί», που κινούμενοι μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων, συζητούν και χρησμοδοτούν για το μέλλον της Θράκης μας – Η Θράκη είναι πολύ μακριά, για να είναι κοντά… 
    Κατά καιρούς η ΘΡΑΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ,  μπαίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολλών «ειδημόνων”, του αθηνοκεντρικού κράτους, που ως χρησμολόγοι, μελλοντολόγοι και παραδοξολόγοι, βλέπουν τους οιωνούς και τα σύννεφα να σκεπάζουν την πεφιλημένη Θρακική γη.
    Μεταξύ “τυρού και αχλαδιού”, δια βλέπουν το μέλλον, το μέλλον της …το μέλλον μας, με δυσοίωνες προβλέψεις και προοπτικές!!!
    Αυτοί οι “ειδικοί”, κινούμενοι μεταξύ Κολωνακίου και γιατί όχι…… πλατείας Εξαρχείων, σκέφτονται, συσκέπτονται και αποφασίζουν και με βερμπαλιστικές κορώνες, εκδίδουν τα πνευματικά τους πορίσματα, “ουχί μετ’ ευτελείας”, αλλά σίγουρα με περίσσεια μ….. νοός.
    Πάνω στο γνωστικό αντικείμενο της ‘θρακολογίας” δυστυχώς, άγνωστα πνευματικά μεγέθη, φιλοσοφούν και ομφαλοσκοπούν και προτείνουν λύσεις “θέσφατα”, σωτηρίας!!!
    Για πολλούς Η ΘΡΑΚΗ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ…. και για άλλους ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ…. ΜΑΚΡΥΑ!!!
    Εμείς… ξέρουμε ότι στην περιοχή μας επενδύθηκαν καριέρες από ξένους “θρακολόγους”…σε όλα τα επίπεδα και πώλησαν ……
    ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και…ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!!
    Αυτοί όλοι είναι στενοκέφαλοι, φανατικοί του “πνεύματος”, που εθελοτυφλούν(???), για τα εθνικά μας θέματα, κινούμενοι πάνω στον προσωπικό ημίονο του δον κιχωτισμού …της ανοησίας.
    Με επικάλυμμα σοφίας και πολιτικής αυθεντίας, εμφανίζονται σε διάφορες σκηνές «θεάτρου”του ΛΟΓΟΥ – ΑΛΟΓΟΥ – ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ στο προσκήνιο και κυρίως στο υποβολείο, χωρίς να έχουν εμβαθύνει στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ και τα εξ αυτής γεγονότα και υποχρεώσεις, χωρίς να γνωρίζουν βασικές εθνικές παραμέτρους, που δίνουν διαχρονική προοπτική ύπαρξης και συνέχειας.
    Ως καταληψίες κτιρίων και ιδεολογιών, κλειδώνουν τις εισόδους της ιστορίας, χωρίς να γνωρίζουν το εσωτερικό της βάθος και τους κρυμμένου αιώνιους θησαυρούς.
    Νιώθουν καταστροφική μωρία, για τις “γνώσεις και το ιστορικό μας παρελθόν, που ΔΕΝ το αγάπησαν , αλλά το πολεμούν ακρίτως και αγραμμάτως!!
    Νιώθουν καταθλιπτική πολιτική υπεροχή καθηλωμένοι στην κομματική τους μονομέρεια και φυλακή και επειδή ΔΕΝ βγαίνουν τα πολιτικά κουκιά, προστρέχουν στους κατά καιρούς χρησίμους ηλιθίους και την σωστική βοήθεια …από συμπαραστάτες του…. εξωτερικού.
    Τους ξαπλώνουν πάνω στην πολιτική προκρούστεια κλίνη και τους…τεντώνουν, ώστε να καλύψουν τα κενά… στη επικείμενη πολιτική συνουσία.
    Δεν επιδιώκουν βέβαια εξ αυτής παραγωγή τέκνων , αλλά τους ενδιαφέρει μόνο η διατήρηση του συμφώνου συμβίωσης.
    Όργια γινόταν και θα γίνονται πάντα σε εκλογές στην περιοχή και σε άλλο σημείωμα θα αναφερθούν περιστατικά που θα ξεσηκώσουν… το εθνικό συναίσθημα!!
    Ας σταματήσουν την “θρακολογία”, οι εφαψίες της θρακικής γης και ιστορίας.
    Οι κίνδυνοι είναι πάντα ορατοί από την δαχρονική αβελτηρία πολλών, αλλά κυρίως των αυτόκλητων κατά περίπτωση σωτήρων, απόκληρων της εθνικής γνώσης και αίσθησης!!!
    Με ανίερες συνουσίες, δεν αποκτάς δικαίωμα να ασχολείσαι με την ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, όταν την έχεις δει και την νιώσει μόνο με την ψηλάφιση με τον δείκτη του χεριού σου… στο χάρτη!!
    Οι επαφές αυτές εξελίσσονται πάντοτε, ως συναλλαγές αργυραμοιβών ανόμων κερδών …ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΩΝ    ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου