Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΛΕΞΗ« Οι ομογενείς της Κωνσταντινούπολης και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης»


ΔΙΑΛΕΞΗ« Οι ομογενείς της Κωνσταντινούπολης και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης»
Ιερά Μονή Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Μεσημερίου Εδέσσης
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΔΙΑΛΕΞΗ
« Οι ομογενείς της Κωνσταντινούπολης και
οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης»
Ομιλητής: Ιωάννης Ζούκας,
αντιστράτηγος ε.α.- Επίτιμος Διοικητής Γ’Σ.Σ./NDC-GR
Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, ώρα 11 π.μ.
Συνδιοργάνωση:
Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Πέλλας « η Μπίγα»
Ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Χατζηγιάννειο
    Ένας διακεκριμένος ομιλητής θα φιλοξενηθεί στο Χατζηγιάννειο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μονής Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Μεσημερίου Εδέσσης. Πρόκειται για τον κ. Ιωάννη Ζούκα που θα βρίσκεται στην Έδεσσα την Κυριακή 9 Ιουνίου και θα είναι ο βασικός ομιλητής στην εκδήλωση που συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Πέλλας « η Μπίγα». Το θέμα είναι « Οι ομογενείς της Κωνσταντινούπολης και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης».
    Ο κ. Ι. Ζούκας είναι αντιστράτηγος ε.α.- επίτιμος Διοικητής Γ’ Σ.Σ./ NDC-GR και έχει μιλήσει στην Έδεσσα δυο φορές στο παρελθόν, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια του κοινού για την ευρυμάθεια του πάνω σε θέματα γεωστρατηγικής πολιτικής. Η ομιλία του θα αποτελέσει αφορμή για γόνιμο διάλογο με τους ακροατές που θα συντονίσει ο Άρης Παπαγιάννης. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 11 π.μ.
    Υπενθυμίζεται ότι το Χατζηγιάννειο Συνεδριακό Κέντρο βρίσκεται στον ευρύτερο χώρο της Ιεράς Μονής Μεσημερίου, διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια επιτυχημένη εκδήλωση και εξελίσσεται σε μια κυψέλη πολιτισμού με τις αξιόλογες πρωτοβουλίες που υλοποιούνται τους τελευταίους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου