Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/6/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/6/2019)
    Ο Γιώργος Ξενίδης, δεν είναι πιά μαζί μας! Σαν βόμβα έπεσε στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ, πως ο Γιώργος μας πήρε μεταγραφή στην «ενδεκάδα» των ουρανών. Πάντα θα θυμόμαστε το «λιοντάρι» μας, από τις καλές περιόδους του ΗΡΑΚΛΗ, που τα έδινε όλα μέσα στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου, τον γνώρισα σε Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου Αποφοίτων 4ΟΥ Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, και με εντυπωσίασε η σεμνότητα του. Καλό ταξίδι, Γιώργο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Το όνομά σου, είναι χαραγμένο με χρυσά γράμματα στην Ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ.
------------------------------------------------
    Μεγάλη πλάκα έχει ο Παππάς ( όχι της εκκλησίας, αλλά ο… υπουργός ντεμέκ…). Μόνο δυό περιφέρειες, λέει ότι έχασαν! ΜΟΝΟ ΔΥΟ! Βέβαια, δεν μας λέει πως όλες κι όλες ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΙΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 66,6% ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ! Για το επόμενο διάστημα, ετοιμαστειτε για να μελετήσετε όλους τους τρόπους της Γκαιμπελικής προπαγάνδας, αφού μάλλον θα ξέρετε πως οι αρχές του κομμουνισμού και του ναζισμού είναι οι ιδιες!
------------------------------------------------
    Αλήθεια, πίστευε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ πως δεν θα δινόταν…. παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις; Στην Ελλάδα ζούμε!
------------------------------------------------
    Αμφιβάλει κανένας, πως ο ΣΥΡΙΖΑ, όντας σίγουροι για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, δεν θα προσπαθήσει να «ναρκοθετήσει» κάθε εκατοστό σε θέματα οικονομικών; Προσπαθώντας να δημιουργήσει ΑΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στην επόμενη κυβέρνηση; Αυτό είναι πλέον κοινό μυστικό
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου