Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/6/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/6/2019)
    Δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο το ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ  2-0 εχτές το βράδυ. Τυπικό εγγλέζικο μάτς, που δυστυχώς το κέρδισε η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Λέω «δυστυχώς», αφού προτιμούσα την ΤΟΤΤΕΝΑΜ. Όμως, όταν γίνεται σε τέτοιο μάτς το 1-0 ςτο 20ο δευτερόλεπτο του αγώνα, όλα αλλάζουν….. Πάει και αυτό!
------------------------------------------------
    Χαρά στο κουράγιο του! 81 ετών και ήθελε να πάει οδηγώντας, από την Αγγλία στη Ρώμη! Και βέθηκε…. Στη βόρεια Γερμανία! Γιατί, βασίστηκε στο GPS! Μπορεί το GPS να μην κάνει λάθη, όμως χρειάζεται και λίγη προσοχή. Άλλωστε, «Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους».
------------------------------------------------
    Τσακωμοί στο τέως ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ! Από ό τι γράφεται και ακουγεται, η Γεννηματά θέλει να βρεί τρόπο να διωξει το Βενιζέλο. Χωρίς να έχω τη παραμικρή συμπάθεια στο ΠΑΣΟΚ, μου φαίνεται «άκομψο» να προσπαθούν να διώξουν τον Βενιζέλο από το «σπίτι» του. Εκτός και εάν φοβάται καμμιά… δυναμική επιστροφή του Ευάγγελου, και την απώλεια του προεδριλικιού….
------------------------------------------------
    Εάν τα πράγματα δεν ήταν τραγικά, θα ήταν για γέλια. Μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθουν να πείσουν πως ο κατήφορος του τουρλουμπουκιού τους είναι αναστρέψιμος, και πως… μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές!!!! Έ, φυσικά, τι άλλο να πούνε; Ανάξιο σχολιασμού. Όμως, απορίας άξιο. Αφού είναι ΑΘΕΟΙ, πώς γίνεται και πιστεύουν στα θαύματα;
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου