Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/2/2019)
    1992 - Συγκαλείται το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή για το Μακεδονικό. Ο υπουργός Εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς εισηγείται να μη γίνει αποδεκτή από την Ελλάδα καμία ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία ή τα παράγωγά της. Το Συμβούλιο επικυρώνει την εισήγηση Σαμαρά.
----------------------------------------------------
    Τις επόμενες μέρες, μέχρι και την Κυριακή, λόγω πλήθους κοινωνικών εκδηλώσεων στις οποίες εκτός από την παρουσία μου είναι απαραίτητη και η ενεργός συμμετοχή μου στον σχεδιασμό τους, πολύ φοβάμαι πως δεν θα είμαι συνεπής στο καθημερινό «ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ». Θα κάνω, ό τι μπορώ περισσότερο. Το σίγουρο είναι πως από τη Δευτέρα 11/2/2019 θα επανέλθουμε στον κανονικό μας ρυθμό.
----------------------------------------------------
    Δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά ο «Πινόκιο» δέχτηκε τις διαβεβαιώσεις από Φίλη, Γιαβρόγλου και Βούρτση πως οι πολυέλαιοι στις εκκλησίες δεν πέφτουν σε κεφάλια αθρήσκων. Έτσι και τολμάει να μπεί μέσα! Εάν το προσέξετε πάντως, ποτέ δεν στέκεται κάτω από πολυέλαιο!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου