Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/2/2019)
    Εάν θέλει ο «Πινόκιο» να βοηθήσει τον Καμμένο στο θέμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, υπάρχει τρόπος. Να διαγράψει με συμφωνία 4 – 5 συριζαιους βουλευτές, και να τους εγγράψει στους ΑΝΕΛ ο Καμμένος. «Δανεικούς», μέχρι τις εκλογές! «Το ένα χέρι νίβει τα’ άλλο και τα δυό το πρόσωπο». Έτσι δεν λένε; Στο κάτω – κάτω της γραφής, του χρωστάει τόσα χρόνια πρωθυπουργίας! Το θέμα είναι, ποιος θα ψηφίσει μετά τους ΑΝΕΛ στις εκλογές. Αλλα, αυτό το ερώτημα ισχύει από τώρα. Πώς μπορείς να εμπιστευτείς κόμμα με αξιόπιστο (λέμε τώρα…) πρόεδρο αλλά με αναξιόπιστους ( «πεταλουδίτσες» δηλαδή) όλους τους υπόλοιπους; Όσο για τον κανονισμό της βουλής και τις αλχημείες που μαγειρεύουν, θα το περάσουν όπως θέλουν, όπως κάνουν πάντα, σε αποχρώσεις του «γκρί». Οι κανονισμοί αλλάζουν ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, για την επόμενη βουλή. Αλλά, αυτά είναι «ψιλά γράμματα» πλέον…
----------------------------------------------------
    Πιάσανε 3 αλλοδαπούς που πουλούσαν λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη, σε λαϊκή αγορά! Σιγά το γλόμπο, είναι και πολυέλαιος! Την «κάβα» πρέπει να βρούνε, και δυστυχώς, είναι… πολλές!
----------------------------------------------------
    Ωραίο μάτς θα γίνει την Κυριακή στην Τούμπα: ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Αναμένεται… χαμός στο ίσιωμα! Τι ξένοι διαιτητές και σαχλαμάρες. Θα το «απολαύσουμε» από τον καναπέ!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου