Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Αποτελεσματα μαθητων μας στο Μαθητικο Σκακιστικο Πρωταθλημα Αττικης


Αποτελεσματα  μαθητων μας στο Μαθητικο Σκακιστικο Πρωταθλημα Αττικης
"Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία"
Στράβων ο Αμασεύς (Έλλην γεωγράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, 64 π.Χ. - 24 μ.Χ.).
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ
30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΜΑΣ
ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019
            Στο Μαθητικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αττικής για το 2019, που διεξήχθη στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου 2018, οι μαθητές μας, με πολύ μικρή συμμετοχή εφέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω του χρόνου και των συνθηκών διεξαγωγής των φετινών αγώνων, (μόλις 22 μαθητές), κατέκτησαν δύο χρυσά (ΛΑΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ), τέσσερα αργυρά (ΛΑΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑ, ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΔΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ και ΠΟΛΥΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ), ενώ 17 εξ αυτών (αναλογία 77%!!) πέτυχαν να προκριθούν στους αντίστοιχους Πανελλήνιους Αγώνες!
            Αναλυτικά, στους παραπάνω Αγώνες οι μαθητές μας έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Νήπια.
            ΛΑΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑ, η μικρότερη σε ηλικία Σκακίστριά μας, μαθήτρια του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Γ. ΖΩΗ, στον Όμιλο της Β΄ Περιφέρειας Αττικής κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο κατακτώντας την πρώτη θέση μεταξύ των μαθητριών Νηπιαγωγείου και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Β΄ Περιφέρειας Αττικής, ενώ στη Γενική Κατάταξη κατέκτησε τη δεύτερη θέση, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο της και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία της, προκρίθηκε δε για το Πανελλήνιο Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2019.
Β΄ Δημοτικού.
            ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, μαθήτρια του NEUE SCHULE ATHEN, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία της.
Γ΄ Δημοτικού.
            ΠΛΕΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο προπέρσυνος αργυρός νικητής του Κεντρικού Τομέα Αθήνας, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων ΚΑΝΑΣΗ, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με (5/7), η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΓΚΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, μαθητής της ΕΡΑΣΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, παρά την απειρία του, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση (2/7), εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
Δ΄ Δημοτικού.
            ΛΙΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο προπέρσινος χρυσός νικητής του Βορείου Τομέα, μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε πολύ σπουδαία εμφάνιση (5,5/7, λίγο πιο κάτω από την περυσινή του επίδοση στην τελική φάση Αττικής), κατάκτησε την 7η θέση και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Α ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4,5/7, όπως και στην περυσινή τελική φάση της Αττικής) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΚΟΝΤΟΓΕΏΡΓΗΣ ΙΣΊΔΩΡΟΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση (4/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΚΟΝΤΑΚΙΩΤΗΣ ΣΙΜΟΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση (3,5/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΠΕΦΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, μαθήτρια του Athener Schule, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής σημείωσε πολύ καλή επίδοση (3/7) εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
            ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση (2/7), εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
Ε΄ Δημοτικού.
            ΜΟΥΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΣ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, μαθητής της ΕΡΑΣΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής, παρά την απειρία του, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7), και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, μαθητής της ΕΡΑΣΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, παρά την απειρία του, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (4/7), και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (3,5/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ, μαθητής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, στον Όμιλο της Β΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (3,5/7) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
ΣΤ΄ Δημοτικού.
            ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση (3/7), εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
Γ΄ Γυμνασίου
            ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, η πολυπρωταθλήτρια των προηγουμένων ετών, τόσο σε επίπεδο Αττικής όσο και Πανελληνίως, μαθήτρια του Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (4/7), μακριά όμως, απ’ τον καλό εαυτό της, κατέκτησε την 5η θέση στη Γενική Κατάταξη και τη 2η στα κορίτσια της τάξης της και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
            ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, μαθητής του 7ου Γυμνασίου Γλυφάδας, στον Όμιλο της Β΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (4/7), κατέκτησε την 6η θέση στη Γενική Κατάταξη και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
Λύκειο
            ΔΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ, η προπέρσινη χρυσή νικήτρια στη Γενική Κατάταξη και στην κατάταξη κοριτσιών στο Ανοιχτό Ατομικό Μαθητικό Κύπελλο .Ελλάδας, μαθήτρια του Αμερικανικού Κολλεγίου («PIERCE»), στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιώντας πολύ σπουδαία εμφάνιση (4.5/5), κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Γενική Κατάταξη, ισοβαθμώντας στην πρώτη) και τη δεύτερη θέση στα κορίτσια της τάξης της, και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
            ΠΟΛΥΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής του 1ου Γ.Ε.Λ. Παπάγου, στον Όμιλο της Α΄ Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (3/5) και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            Η Διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει όλους τους παραπάνω σκακιστές και καλεί και τους υπόλοιπους μαθητές να τους μιμηθούν.
            Ακολουθεί ανακοίνωση για όλους όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφή στην Σκακιστική μας Ακαδημία…
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
            Σχετικό video (οι μικροί μαθητές του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ στην τηλεόραση): http://www.youtube.com/watch?v=4qLgdKAXbOo
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΣΤΑ ΤΗΛ: 210-65.24.094, 690-65.83.797 (Ιωάννη Παναγάκο) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panioan@otenet.gr. και στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ: http://a-p-o-aigli-papagoy1.webnode.gr/.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
    Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panioan@otenet.gr (προτιμητέο) ή, εναλλακτικά, στους αρ. τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797 (Ιωάννης Παναγάκος) ή, επίσης, στην αίθουσα προπονήσεων κατά τις ημέρες και ώρες προπονήσεως.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ……………………………       ΤΑΞΗ: …………         ΣΧΟΛΕΙΟ:      …………
ΤΗΛ.   …………………..…………..   ΓΝΩΣΕΙΣ:       ..……........…(π.χ. Αρχάριος, Προχωρημένος)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ηλεκτρονική: ...........................................            Ταχυδρομική: .......................................
Ποιό Τμήμα σας ενδιαφέρει;                             Τετάρτης ,                                    Σαββάτου                                     Και τα δύο .
Άλλες ημέρες και ώρες (γράψτε ημέρες και ώρα και ίσως να δημιουργηθούν αντίστοιχα Τμήματα).
ΗΜΕΡΑ:……….…., από…..… έως…..… . ΗΜΕΡΑ:……..……, από…..… έως…..… κ.τ.λ.

          Ο Γενικός  Γραμματέας                                        Ο Πρόεδρος           
            Κωνσταντίνος Βάθης                                 Ιωάννης Παναγάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου