Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΒΕΜΠΕΡ


ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΒΕΜΠΕΡ
Γεώργιος Επιτήδειος Αντιστράτηγος ε.α Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
    Το συνέδριο της ΝΔ μας υποχρέωσε να γίνουμε για μια ακόμη φορά θεατές στο ίδιο έργο. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως το οποίο μετά τις εκάστοτε εκλογές μας έχει συνηθίσει να μετατρέπεται σε μία άχρωμη, άοσμη, άγευστη και άτονη πολιτική μάζα και να πέφτει σε πολιτική τριετή νάρκη, τώρα που η προεκλογική εκστρατεία έχει ουσιαστικά αρχίσει, προσπαθεί να δώσει την εικόνα της αφυπνίσεώς του.
    Μέχρι τώρα, με αξιοθαύμαστη συνέπεια εφήρμοζε, έστω και παρεφθαρμένο ως προς την πραγματική του έννοια, το δόγμα του Στωικού Επικούρου «Ανέχου και Απέχου» και δεχόταν αδιαμαρτύρητα την λαίλαπα της κυβερνητικής επελάσεως εναντίον όλων των πυλώνων που στηρίζουν το έθνος και το κράτος. Οικονομία, υγεία, παιδεία, θρησκεία, εθνική άμυνα, λαθρομετανάστευση, δουλοπρέπεια και υποχωρητικότητα σε όλα τα εθνικά θέματα και προς όλους τους γείτονές μας, υφαρπαγή των αποταμιεύσεων των Ελλήνων, των κατοικιών τους με τα κόκκινα δάνεια, εξαθλίωση και ευτελισμός των πάντων, καταστροφή της κοινωνίας από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Με χαρακτηριστική απάθεια, η ΝΔ παρακολουθούσε το κυβερνητικό τραίνο να περνά, αποφεύγοντας ακόμη και να επικαλεσθεί τον θεσμικό της ρόλο ως αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και, όχι να αντιδράσει αλλά να υποσχεθεί, έστω, ότι κάτι απ’ αυτά θα αλλάξει. Όμως, τι να αλλάξει ο συστημικός αντίποδας των κυβερνητικών εταίρων, αφού δεσμεύεται από τα μνημόνια, που και ο ίδιος έχει υπογράψει; Μήπως δεν θα κατασκευάσει το τέμενος; Μήπως θα καταργήσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων; Μήπως δεν θα επιτρέψει την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια; Μήπως θα σταματήσει τις ροές των παρανόμων μεταναστών ή θα αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα την προκλητικότητα των γειτόνων μας; Τίποτε απ’ όλα αυτά. Η μόνη βαρυσήμαντη δήλωση του κ. Μητσοτάκη λίγο καιρό μετά την εκλογή του ως Προέδρου της ΝΔ ήταν ο χαρακτηρισμός του εθνικισμού ως εχθρού και η κήρυξη του πολέμου εναντίον του.
    Τώρα όμως που πλησιάζουν οι εκλογές, η ΝΔ και φυσικά και ο πρόεδρός της είναι λαλίστατοι. Σάλπισαν αντεπίθεση και υπόσχονται τα πάντα στους πάντες. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανασύροντας από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας  τους κ.κ. Καραμανλή και Σαμαρά προσπαθεί να αφυπνίσει την πατριωτική συνείδηση των Ελλήνων. Θεωρώντας πως η μνήμη τους είναι κοντή, μεταξύ των άλλων, παριστάνει πρόσφατα και τον «Μακεδονομάχο» ελπίζοντας ότι θα λησμονηθεί η μέχρι πρότινος στάση του στο σοβαρό αυτό εθνικό θέμα. Ελπίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες δεν θυμούνται πως το κόμμα του είναι το πρώτο που πρότεινε σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια; Ότι έδωσε εντολή στα κομματικά του όργανα να μην επιτρέψουν στα μέλη και τους ψηφοφόρους της ΝΔ να λάβουν μέρος στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης; Ότι για να δείξει το ενδιαφέρον του για το Σκοπιανό, ο ίδιος προτίμησε να βρίσκεται στην Κορινθία και να κάνει σκι, την ημέρα της πραγματοποιήσεως του συλλαλητηρίου στην συμπρωτεύουσα; Τα ψέμματα όμως έχουν «κοντά ποδάρια» όπως λέει ο λαός και αυτό σύντομα θα το διαπιστώσει.
Ο Βέμπερ στο Συνέδριο
    Προκειμένου να προσδώσει κύρος στο συνέδριο της η ΝΔ, αλλά και για να προβάλει τον ίδιο, κάλεσε σ’ αυτό τον Μάνφρεντ Βέμπερ, Πρόεδρο της Ομάδος του Ευρωπαϊκού  Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, μέλος του οποίου είναι και η ΝΔ. Ο Βέμπερ έχει θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) στην θέση του Ζαν-Κλώντ Γιούνκερ. Είναι ένας σκληρός παγκοσμιοποιητής, άνθρωπος των ηγετικών κύκλων της ΕΕ και οπαδός μεταρρυθμίσεων οι οποίες θα μεταβάλουν πλήρως και προς το χειρότερο την σημερινή μορφή της ΕΕ.
    Συγκεκριμένα, κατά τις ομιλίες του στο Ευρωκοινοβούλιο, υποστηρίζει την κατάργηση των κρατών, τον υποβιβασμό τους σε περιφέρειες και την μετατροπή της Ευρώπης σε Ομοσπονδία Περιφερειών, κατά το πρότυπο της Γερμανίας. Υποστηρίζει επίσης την κατάργηση της αρχής της ομοφωνίας και την λήψη αποφάσεων στην ΕΕ με ενισχυμένη πλειοψηφία για τα σοβαρά θέματα. Χαρακτηριστικά ισχυρίζεται πως «μπροστά θα προχωρούν όσοι θέλουν και όσοι μπορούν». Όπως αντιλαμβάνεσθε, εάν καταργηθεί η αρχή της ομοφωνίας κατά την διαδικασία της λήψεως των αποφάσεων, θα καταργηθεί το δικαίωμα της αρνησικυρίας των κρατών (veto). Με τον τρόπο αυτόν θα αφαιρεθεί το μεγαλύτερο πολιτικό όπλο που διαθέτουν τα μικρά κράτη και θα υποβαθμισθεί η πολιτική τους ισχύς στα πλαίσια της ΕΕ. Παράλληλα, θα θεσμοθετηθεί και η Ευρώπη των δύο ή και τριών ταχυτήτων. Επίσης, έχει εκφρασθεί με σκληρό τρόπο κατά της χώρας μας, υποστηρίζοντας ότι αυτή πρέπει να βγει από την ζώνη του Ευρώ (Grexit), ενώ έκρινε ότι τα μέτρα λιτότητος που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι πιο σκληρά.
    Βεβαίως ως γνήσιος πολιτικός, ο Βέμπερ, όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές «στρογγυλεύει» τον λόγο του διατυπώνοντας απόψεις διαφορετικές των όσων υποστήριζε στο πρόσφατο παρελθόν. Έτσι, αν και διακήρυσσε ότι δεν επιθυμεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τις ψήφους των ακροδεξιών, τώρα δε διστάζει να υποστηρίζει ότι στην Ενωμένη Ευρώπη του μέλλοντος τις αποφάσεις θα λαμβάνουν τα κράτη.
    Την ίδια στάση τήρησε και στην ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ. Αναφέρθηκε στην ανάγκη της αντιμετωπίσεως της παράνομης μεταναστεύσεως, της προστασίας των συνόρων, της ασφαλείας της Ευρώπης και της διατηρήσεως και της προστασίας των αρχών και των αξιών της. Αναφέρθηκε επίσης στην ενότητα των Ευρωπαίων, την διατήρηση της ευρωπαϊκής ταυτότητος και την προστασία των πολιτών από το κράτος. Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν Ευρωπαίοι δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας και ότι τα έθνη θα πρέπει να είναι ισχυρά, σε μία ισχυρή Ευρώπη. Τέλος, εκθείασε την Ελλάδα ως πολύ ωραία χώρα και έπλεξε το εγκώμιο του κ. Μητσοτάκη. Το τελευταίο, είναι απόλυτα φυσιολογικό δεδομένου ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδος και ο Βέμπερ, προκειμένου να εκλεγεί, θέλει τις ψήφους των αρχηγών των κρατών (Προέδρων και Πρωθυπουργών).
    Με βάση τα προαναφερθέντα, σίγουρα θα διαπιστώσατε και θα έχετε δίκαιο, ότι βρισκόμασθε μπροστά σε μία μεταμόρφωση του Οβιδίου. Όμως, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι “Ουδείς βούλεται θνήσκειν όταν εγγύς έλθει θάνατος” (πολιτικός εν προκειμένω).
Τι πρέπει να προσέξουν οι Έλληνες πατριώτες
    Αναφέρθηκα στην περίπτωση του Βέμπερ ως απολύτως ενδεικτικής τόσο για την νοοτροπία από την οποία διακατέχονται και οι ομοϊδεάτες του της ΝΔ, όσο και για την πολιτική την οποία θα ακολουθήσουν μέχρι τις εκλογές. Έχει γίνει πλέον σαφές ότι και στην Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα από τα δεινά των μνημονίων που ψήφισαν οι κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η άνοδος των πατριωτικών κομμάτων θα είναι εντυπωσιακή. Η βεβαιότητα αυτή πανικοβάλλει τα κόμματα του κατεστημένου και κυρίως την ΝΔ, η οποία όλα αυτά τα χρόνια τηρεί καιροσκοπική στάση για όλα τα προβλήματα που βασανίζουν τον μέσο Έλληνα, με αποτέλεσμα να μην αποτελεί ούτε το αντίπαλο δέος για τον κυβερνητικό συνασπισμό, ούτε μία αξιόπιστη λύση για την αντιμετώπιση της καταστάσεως. Η  μόνη λοιπόν οδός που της απομένει να ακολουθήσει, είναι εκείνη της, για μία ακόμη φορά, παραπλανήσεως των πατριωτών. Θα εγκαταλείψει κάθε αναφορά σε φιλελευθερισμό, «φιλελεύθερη δημοκρατία» και μετατόπιση προς το κέντρο για την ανάκτηση του μεσαίου χώρου. Θα εμφανισθεί ως υπερπατριωτική και θα εκλιπαρεί να λάβει την ψήφο των πατριωτών. Πρέπει λοιπόν αυτοί να είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να εξαπατηθεί ακόμη μία φορά από το κόμμα το οποίο κατ’ επανάληψη έχει προδώσει τα ιδανικά και τις αρχές του πατριωτισμού και να στηρίξουν δυναμικά την Χρυσή Αυγή, τη μόνη δύναμη που αντιστέκεται σθεναρά στην παρακμή και την καταστροφή της πατρίδος και του έθνους μας.
Μεθοδεύσεις για την συκοφάντηση και την δίωξη των εθνικιστών
    Ο πανικός που έχει προκαλέσει στο διεθνές κατεστημένο η εμφανής πλέον άνοδος των εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη, του διαταράσσει την ισορροπία της σκέψεως και το εξωθεί σε παραλογισμούς. Τα ευρωπαϊκά συστημικά κόμματα επισημαίνουν πως οι εθνικιστές είναι σύμμαχοι της Ρωσίας και του Πούτιν και, για τον λόγο αυτόν, η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει μεθόδους χειραγώγησης των Ευρωεκλογών. Ισχυρίζονται ότι αυτό θα γίνει ώστε να προωθηθεί η Ακροδεξιά για να προκληθεί θεσμική κρίση στην περίπτωση κατά την οποία, ούτε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), ούτε οι Σοσιαλιστές θα αποκτήσουν αυτοδυναμία.
    Για να αντιμετωπισθεί αυτό το ενδεχόμενο μεθοδεύουν να επιβάλουν έλεγχο τραπεζικών λογαριασμών ώστε να δημιουργούν οικονομικά προβλήματα στα εθνικιστικά κόμματα (αλήθεια σας θυμίζει κάτι αυτή η φαεινή ιδέα;), κατάργηση “υπόπτων” ιστοσελίδων και αποκλεισμό από την προβολή στα ΜΜΕ απόψεων που εκφράζουν μίσος και ξενοφοβία. Δεν  γνωρίζω εάν τελικά θα τολμήσει κάποια χώρα να υλοποιήσει αυτά τα μέτρα. Οφείλουμε όμως να έχουμε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε προσπάθεια καταργήσεως των ατομικών ελευθεριών και παραβιάσεως των αρχών του κράτους δικαίου, τηρώντας συνεχώς ενήμερο τον λαό ώστε κάθε πιθανή τέτοια ενέργεια να γυρίσει μπούμερανγκ στις μεθοδεύσεις του εγχωρίου κατεστημένου.
    Οι αριστεροί επίσης εκφράζουν φόβους  για πιθανή σύμπραξη Συντηρητικών και Ακροδεξιών. Με την λογική αυτή δικαιολογούν την προσπάθεια όλων των φιλελευθέρων κομμάτων της Ευρώπης να υιοθετήσουν, μόνο κατά την προεκλογική περίοδο φυσικά, πατριωτικές θέσεις, μήπως και δελεάσουν κάποιον “χρήσιμο ηλίθιο”.
    Τέλος, για να κλείσει το άρθρο με ένα εύθυμο τόνο, σας ενημερώνω πως οι αριστεροί, στα πλαίσια της αντι-εθνικιστικής τους ιδεοληψίας και αγκυλώσεως, επεστράτευσαν την Άγκνες  Ούμπερτ, ιδρυτικό μέλος της ΜΚΟGender 5 plus”, που ασχολείται με θέματα ισότητας των φύλων. Η υπόψη κυρία, ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίζεται πως η άνοδος της ακροδεξιάς υπονομεύει την ισότητα των δύο φύλων διότι, τα εθνικιστικά κόμματα είναι ανδροκρατούμενα και αντιφεμινιστικά!
    Αντικειμενικός μας λοιπόν σκοπός είναι να προσελκύσουμε, πάση θυσία, τις γυναίκες! Λέτε να είναι αυτός ο πραγματικός λόγος για τον οποίον η ΝΔ ενέταξε πρόσφατα στις τάξεις της τον κο Τατσόπουλο;

1 σχόλιο:

  1. γεια σας


    Ψάχνετε για ένα επείγον δάνειο; Έχω μια καλή είδηση για σας! Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 1000 έως $ 50 εκατομμύρια με επιτόκιο 2% ετησίως.
    Προσφέρουμε Δάνεια για επιχειρηματική ανάπτυξη, προσωπικά δάνεια, δάνειο αυτοκινήτων κλπ,

    Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί.

      Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +14062845321


    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή