Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/1/2019)
    Δευτεροχρονιά σήμερα, και μπορούμε να επανέλθουμε στον κανονικό μας ρυθμό, και στην αποστολή που μόνος έδωσα στον εαυτό μου, δηλαδή την ενημέρωση επι παντός (;;;)  επιστητού! Το καταφέρνω; Εσείς θα το πείτε! Υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεως; Φυσικά και ΝΑΙ!
----------------------------------------------
    Μόνο σαν «καραγκιοζλίκια» μπορούν να χαρακτηρισθούν οι «φιέστες» της κόκκινης μαρμάγκας ( αράχνη) για τα…. εγκαίνια σταθμού του Μετρο ( ποιανού;;;;) στη Θεσσαλονίκη. Σαν πολύ συχνα μας έρχεται ο «Πινόκιο» στην πόλη… Και όταν δεν υπάρχει λόγος, τον δημιουργεί! Πολλή «αγάπη» έπεσε τελευταία… Δεν είναι και λίγο ύποπτο αυτό; Δεν θα γράψω περισσότερα….
----------------------------------------------
    Ωραίο κόλπο αυτό με τα Δώρα Χριστουγέννων! Τα βάζουν σε ΜΗ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, με αποτέλεσμα την μια στιγμή «μπαίνουν» και την επόμενη…. «βγαίνουν»! Λόγω χρεών…. Αυτό για μένα, λέγεται ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ! Σε όσους το κανουν, ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ!
----------------------------------------------
    Έχω διαγράψει από την «λίστα» μου την Βενετία, σαν πιθανό τουριστικό προορισμό! Πρωτόγνωρα τα οικονομικά μέτρα εκεί, με τις ευλογίες της κυβέρνησής τους!  Αλήθεια, πόσο θα βαστήξουν; Η πόλη, σιγά – σιγά βουλιάζει ( κυριολεκτικά) οπότε κάποια στιγμή θα γίνει…. υποβρύχιο αξιοθέατο! Τότε θα πουλάνε τις υποβρύχιες μάσκες 100 ευρώ την μία…
----------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου