Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019


ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019
Γεώργιος Επιτήδειος Αντιστράτηγος ε,α Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
            Ενα ακόμη έτος αποτελεί απλά μία ανάμνηση για τους περισσοτέρους από τους συμπατριώτες μας οι οποίοι, θα προσπαθήσουν να ρίξουν στον Καιάδα της λησμονιάς, τις επώδυνες για όλους συνέπειες των πεπραγμένων του κατεστημένου κατά την διάρκειά του.  Για τους εθνικιστές όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Εμείς δεν αποστρέφουμε το πρόσωπό μας από την πραγματικότητα, ούτε στρουθοκαμηλίζουμε, λέγοντας πως μία χρονιά ήταν και πέρασε, ήλθε ο καινούργιος χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά.
            Για εμάς, η και κατά το  απερχόμενο έτος, σκληρή και απροκάλυπτη επίθεση των εγχωρίων υπηρετών της παγκοσμιοποιήσεως εναντίον όλων των πυλώνων που στηρίζουν την υπόσταση του κράτους και αποτελούν τα εχέγγυα για την επιβίωση και την διαιώνιση του έθνους, συνιστά  θανάσιμο κίνδυνο για όσα πιστεύουμε, προστατεύουμε και υπερασπιζόμασθε.
            Οι προσπάθειες για την καταστροφή της θρησκείας, της παιδείας της οικογενείας, της οικονομίας, της υγείας, της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας μας, η οικονομική εξαθλίωση του ελληνικού λαού, η υφαρπαγή των περιουσιών και ιδίως των κατοικιών του, η δουλοπρεπής και φοβική συμπεριφορά τόσο των κυβερνώντων όσο και εκείνων που παριστάνουν την αξιωματική αντιπολίτευση, απέναντι σε όλους τους γείτονές μας, η δέσμευσή τους για μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην χώρα μας και τέλος η προδοτική εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, δεν αποτελούν απλά στατιστικά δεδομένα. Αποτελούν τους αντικειμενικούς σκοπούς που οφείλουμε να καταλάβουμε κατά το επόμενο έτος ώστε να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας. 
            Το 2019 είναι ένα έτος κατά το οποίο θα συμβούν διεθνώς γεγονότα τα οποία θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση του έθνους μας. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τα έθνη αρχίζουν να αφυπνίζονται από τον λήθαργο στον οποίο τους έριξε η παγκοσμιοποίηση με το δίπολο του νεοφιλελευθερισμού και του σοσιαλισμού και, οι λαοί τους, υπερασπίζονται με αποφασιστικότητα την εθνική τους ταυτότητα και το δικαίωμα να μην επιτρέψουν τον φυλετικό τους αφανισμό. Τον ίδιο αγώνα θα συνεχίσουμε και εμείς, οι Έλληνες εθνικιστές, με αμείωτη ένταση καί σθένος μέχρι την τελική νίκη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αγώνας μας θα εξακολουθήσει να είναι άνισος μεν, δυνατός και αποφασιστικός δε, και τελικά νικηφόρος.
            Ο Θεός, παντοτεινός προστάτης και αρωγός του Ελληνικού Έθνους, διετήρησε τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ζωντανούς και ισχυρούς, εις πείσμα των διωγμών που υπέστησαν και εξακολουθούν να υφίστανται,  αποφασισμένους να ανακόψουν την παρακμή της Ελλάδος και πτώση της στο βάραθρο της καταστροφής.
            Συναισθανόμενοι το χρέος και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην πατρίδα και τον ελληνικό λαό, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμασθε ώστε να αφυπνισθούν όλοι οι Έλληνες, να αντιληφθούν το μέγεθος του κινδύνου και να συνειδητοποιήσουν, τελικά, ότι πρέπει να αντιδράσουν. Να αποφασίσουν ότι πρωτίστως, οφείλουν να ανακτήσουν την χαμένη εθνική αξιοπρέπεια και, στην συνέχεια, να διεκδικήσουν τα όσα, βιαίως, και αδίκως έχουν στερηθεί.
            Ο ασφαλέστερος τρόπος για να συμβούν τα παραπάνω, ο μονόδρομος εάν θέλετε, είναι η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής στις εκλογές που, θα διεξαχθούν εντός του 2019. Τις εκλογές που θα σηματοδοτήσουν, μεταξύ των άλλων και το τέλος του εθνοκτόνου σύγχρονου πολιτικού κατεστημένου. «Θαρσείν χρη» έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Θάρρος λοιπόν είναι αναγκαίο να επιδείξουν και οι σύγχρονοι απόγονοί τους ώστε να στείλουν τα κόμματα της διαφθοράς και της προδοσίας στα απόβλητα της πολιτικής ιστορίας και να αποτινάξουν τον ζυγό τον οποίον ανέχθηκαν να τους επιβάλουν αυτά, από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα.
            Η ανατολή συνεπώς του νέου έτους, αφήνει πολλές ελπίδες για αναστροφή της ζοφερής καταστάσεως στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας κατά τις πέντε τελευταίες δεκαετίες. Όμως είναι δική μας ευθύνη αλλά και ευκαιρία να  τις εκμεταλλευθούμε.
            Εύχομαι ολοψύχως σ’ εσάς και τις οικογένειές σας Ευτυχές το Νέο Έτος και εκπλήρωση των πόθων και των επιδιώξεών σας κατά την διάρκειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου