Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/1/2019)
    ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Σήμερα, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να ψάξει και να βρεί θέματα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά κτλ, και περιωρίζομαι σε ανώδυνες αναρτήσεις, για το καλό του χρόνου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο κάθε μέρα, όμως…. Ξέρετε τι γίνεται! Βέβαια, κάποια «θεματάκια» βρήκα, αλλά… «ες αύριον τα σπουδαία»!
----------------------------------------------
    Σας έλεγα για τις παλιές Πρωτοχρονιές…. Έλεγα για τις ευχάριστες, γιατί υπήρχαν και οι άλλες… Όταν κάποια Πρωτοχρονιά την πέρασα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, και κοιμήθηκα από τις… 10 το βράδυ! Συμβαίνουν και αυτά. Όμως, η φετεινή, ήταν ΚΑΛΗ! Όλη η οικογένεια μαζεμένη, όλοι καλά, χαρά, κόψιμο της κανελόπιττας ( οικογενειακή παράδοση, από παλιές εποχές στην Τυρολόη και την Ξάνθη), λίγη «Πάρτα Όλα» με τα εγγόνια μου, προσπάθειες υποκαταστάσεως του Αγίου Βασίλη με τα δώρα, χαρά ανείπωτη για την Μελένια μου και τον Αντρίκο μου τον «μπαγασούλη» με τα δώρα τους, όλα όσα έγιναν με άφησαν ευτυχισμένο. Δεν χρειάζονται πολλά, μόνο αγάπη και καλή διάθεση. Και όταν υπάρχουν, όλα είναι τέλεια! Άντε και του χρόνου, πάλι τα ίδια! Όπως φέτος!
----------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου