Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Διεκδικήσεων... συνέχεια. Ποιο το κείμενο για τις αιτήσεις στον ΕΦΚΑ


Διεκδικήσεων... συνέχεια. Ποιο το κείμενο για τις αιτήσεις στον ΕΦΚΑ
http://www.hellasmil.gr/
    Επειδή αρκετοί συνάδελφοι ζητούν κείμενο για την αίτηση προς ΕΦΚΑ,   που τίθεται στο "κουτάκι" με την ένδειξη "Β", παρατίθεται παρακάτω σχετικό προτεινόμενο κείμενο:
      "Εκτός από τη διακοπή των παραπάνω μειώσεων,  παρακαλώ να γίνει επιστροφή εντόκως των ποσών που μου παρακρατήθηκαν από το 2013 έως και σήμερα και αναφέρομαι στις μειώσεις που έχουν εφαρμοστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του ν. 4051/2012 και του άρθρου πρώτου παρ. ΙΑ υποπαρ. ΙΑ.5 και υποπαρ. ΙΑ.6 του ν. 4093/2012 στην κύρια σύνταξη.
       Επίσης παρακαλώ για τη διακοπή της κράτησης για την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ), που είχε επιβληθεί δυνάμει του ν. 3865/2010 και έχει κριθεί με την υπ’ αρ. 244/2017 απόφαση της Ολομελείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου ότι είναι παράνομη κι αντισυνταγματική και ως εκ τούτου θα πρέπει να καταργηθεί. Ομοίως παρακαλώ για την επιστροφή εντόκως  των ποσών που μου παρακρατήθηκαν για την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ), από το Φεβρουάριο του 2017, μέχρι τη διακοπή της παρακράτησης.
       Παράλληλα παρακαλώ να λάβω από την υπηρεσία του ΕΦΚΑ αναλυτική κατάσταση για όλες τις περικοπές που μου έχουν γίνει στην κύρια σύνταξη και στα δώρα στο παραπάνω διάστημα σε κάθε περίπτωση.
       Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου