Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/11/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/11/2018)
    ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 – 6 !!!!!! Λίγη ντροπή, ρε! Εάν δεν σας ενδιαφέρει το κύπελο ( που δεν σας ενδιαφέρει ) πρέπει να σας ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια της ομάδας! ΝΤΡΟΠΗ! Από την άλλη μεριά, καλό είναι ένα τέτοιο «κάζο», για να καταλάβουν πως «δεν πάνε ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια». ‘Ισως κάτι έμαθαν….. Μου φαίνεται πως στον Ηρακλή, και στα τρία ομαδικά αθλήματα ( στο βόλεϋ λιγώτερο) «ψωνίζουν από το πανέρι», όχι μόνο παίκτες, θεωρώντας πως το «όνομα» της ομάδας είναι αρκετό και φόβητρο για τους αντιπάλους. Δεν είναι έτσι! Οι αρχαίοι μας πρόγονοι, έλεγαν «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» Η Αθηνά υπάρχει, τα χέρια όμως, δεν βλέπω να κινούνται! Χώρια η άγνοια για το… πώς δεν βάφονται τα αυγά!
--------------------------------------------------------
    Λέμε για τον «γύρο» κτλ. Όμως, ο «γύρος» μπορεί να περιέχει ό τι μπορεί να φανταστεί κανένας, ιδιαίτερα από μαγαζιά με μεγάλη κατανάλωση. Και σε είδος και ποιότητα κρεάτων, αλλά και σε συντήρηση. Οι δύο τελευταίες εμπειρίες μου με κάνουν να αναθεωρήσω τα γούστα μου, και… τέρμα το πιτόγυρο! Αυτό που το τρώς και σε «τρώει». Φυσικά, αυτό δεν είναι και γενικός κανόνας, γιατί Ο ΣΩΣΤΟΣ «γύρος» δεν συγκρίνεται! Άντε όμως να τον βρείς….
--------------------------------------------------------
    Πάλι με τα αναδρομικά…. Έχει γίνει σήριαλ, μεγαλύτερο από το «πέητον πλέης»… Πολύ «κοσκίνισμα» πέφτει, και καθόλου «ζύμωμα»!
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου