Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/10/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/10/2018)
    Για να ξέρουμε και τι διαβάζουμε και πως το μεταφέρουμε, η Κομισιόν δεν έχει το δικαίωμα να απορρίψει προϋπολογισμό κράτους – μέλους της. Απλώς, κάνει συστάσεις. Βέβαια, εάν δεν εισακουσθεί, υπάρχουν σίγουρα κάποιες επιπτώσεις… Για τον Ιταλικό προϋπολογισμό γράφω, που από ό τι φαίνεται είναι ολίγον… «αντάρτικος» για το …. Ιερατείο! Και αυτό, γιατί κάποιοι σκέφτονται πρώτα τη χώρα τους.
--------------------------------------------
    Δηλαδή, εάν είσαι σε κάποιον Οργανισμό ( Φεστιβάλ κινηματογράφου π.χ.) και έχεις 2-3 βαρύγδουπους τίτλους, παίρνεις και ισάριθμες… «βαρύγδουπες» αποζημιώσεις; Έτσι «το είδαν» στη Θεσσαλονίκη με κάποιον Εϊπίδη, και το… κατάλαβαν όταν το κατήγγειλε  κάποιος! Τώρα, εισαγγελέας! Ας πρόσεχε ο μπάρμπα Γιάννης, όπως τον αποκαλούν!
--------------------------------------------
    Τουλάχιστον, η 17χρονη λέει την αλήθεια. Ο ένας την «εσπρωξε ευγενικά» στο κρεβάτι και την «πήδηξε» , ο άλλος «φαινόταν καλό παιδί» και την «πήδηξε» , έ και άλλοι δύο για να συμπληρωθεί το «καρέ». Προφανώς, και αυτοί θα ήταν «καλά παιδιά»! Ούτε «Με βίασαν» ούτε «δεν ήξερα» ούτε «με νάρκωσαν» . Αυτό λοιπόν είναι το… «αγνώστου πατρός»!
--------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου