Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/9/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/9/2018)
Ανδρέας
    Πρωτομηνιά σήμερα! Καλό Μήνα! Για όλους μας. Κάθε χρόνο ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την έναρξη των αγροτικών εργασιών ( επομένως σταματούν οι κινητοποιήσεις, όπως γινόταν τα περασμένα χρόνια… ) και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπου παραδοσιακά, ο εκάστοτε πρωθυπουργός κηρύσσει την έναρξη, και κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις για τα επερχόμενα. Συνήθως, υποσχέσεις. Κάποτε, κάποιες από αυτές γινόταν. Αργότερα, οι δηλώσεις έλεγαν πολλά αλλά τίποτα με ουσία ( Πασοκική διαλεκτική ). Εδώ και 3 χρόνια, οι υποσχέσεις είναι ενσυνείδητα ψέματα, τα οποία πολύ σύντομα βγαίνουν στο φώς. Ό τι και να μας πεί στις 8 του μηνός ο Πινόκιο, θα ξέρουμε ότι είναι ψέματα και μόνο ψέματα. Όχι επειδή το γράφω εγώ, αλλά επειδή έχει αποδειχθεί. Υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό;
----------------------------------------
    Όποιος μπορεί να διαχειριστεί τα ισχύοντα με τα αστικά εισιτήρια στην Αθήνα, πρέπει να παίρνει χωρίς δεύτερη κουβέντα «μάστερ» σε κάτι σχετικό. Πιο περίπλοκα, δεν μπορούσαν να γίνουν. Και αφορούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού, που είτε δεν γνωρίζουν και πολλά γράμματα είτε είναι σε προχωρημένη ηλικία και επομένως έχουν μειωμένη ικανότητα κατανοήσεως περιπλόκων διαδικασιών. Ελπίζω να μην γίνει τίποτα παρόμοιο στη Θεσσαλονίκη.
----------------------------------------
    Οι απάτες με ηλεκτρονικά μέσα, είναι σε έξαρση! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορεί να την πάθει ο κάθε καλόπιστος. Ένα να ξέρουμε, πως ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ! Αρχής γενομένης από το ίδιο το «κράτος»!
----------------------------------------
    Τι κάθονται και τους «θυμιάζουν» όλους αυτούς τους αλλοδαπούς εγκληματίες. Τους πιάνουν και ακολουθούν νομικές διαδικασίες ( κράτηση, προανάκριση, δίκη κτλ ) με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να είναι έξω και να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Η λύση είναι μόνο μία, όσο σκληρό και να φαίνεται στους «ευαισθητούληδες». Μόλις συλλαμβάνονται και πιστοποιείται το έγκλημα, ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ εκεί από όπου ήρθαν! Θα ουρλιάξουν μερικοί. Έ, σε αυτούς εύχομαι να τους αδειάσουν το σπίτι, να τους σκοτώσουν μέλη της οικογένειας, να τους βιάσουν τις γυναίκες και τις κόρες. Μόνο έτσι θα καταλάβουν. Δεν συμφωνείτε γιατί είναι λίγο σκληρό; Έ, τι να κανουμε, ακραίες καταστάσεις θέλουν ακραία αντιμετώπιση.
----------------------------------------
    Η καημένη η «προσφυγοπούλα» από την Συρία που με την αδελφή της κολύμπησα ν από την Τουρκία μέχρι το νησί για να φτάσουν στη «γή της ελευθερίας»… Όλοι τα συμπονέσανε και τα λυπηθήκανε τα καημένα τα κορίτσια. Έ, λοιπόν, η μία από αυτές, είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης ΜΚΟ από αυτές που λυμαίνονται την Ελλάδα. Και συνελήφθη μαζί με άλλους αρκετούς ( και Έλληνες, δυστυχώς…) για διακίνηση και εμπορία λαθρομεταναστών! Σε λίγο, θα βγούν κάποιοι  ξεφτιλισμένοι, να ζητούν την αποφυλάκιση και…. δικαίωση! Δοξάστε μας!
----------------------------------------
    Καλό Μήνα, λοιπόν…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου