Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/7/2018)
Ανδρέας
     Καλή η Βραζιλία, καλός και ο Νεϋμάρ, όμως πολύ… θεατρίνος ρε παιδί μου…. Κακό για την αναμφισβήτητη αξία του. Με το Μεξικό, σε μια φάση έδωσε τα «ρέστα» του…. ;Όσο για το Βέλγιο – Ιαπωνία, το 2ο ημίχρονο ήταν… όλα τα λεφτά! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!
----------------------------------------
    Κάποτε, τα λεωφορεία κτλ είχαν ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ. Παλιά περιφερόμενος μέσα στο λεωφορείο, αργότερα σε ειδική θέση στην πίσω πόρτα. Και όλα πήγαιναν καλά. Εκτός από το «στριμωξίδι» κατά την είσοδο. Και τα δύο, τα πρόλαβα… Κάποια στιγμή, αποφάσισαν για λόγους οικονομίας προφανώς, να καταργήσουν τους εισπράκτορες και να βάλουν ελεγκτές. Σημαντική εξοικονόμηση προσωπικού, και μείωση εξόδων. Όμως, από τότε, η εισιτηριοδιαφυγή έχει γίνει επιστήμη! Οι ελεγκτές φημολογείται πως υπάρχουν, και όταν φαίνονται, το λεωφορείο είναι άδειο. Αφού δεν μπορούν να κάνουν τίποτα όταν είναι ( τις ώρες αιχμής) γεμάτο ασφυκτικά. Τώρα, θέλουν να μπαίνουν μόνο από την μπροστινή πόρτα, για να ελέγχονται από τον οδηγό. Αναλογίστηκαν τα προβλήματα σε ώρες αιχμής; Και ο οδηγός τι θα πρωτοκάνει; Εάν ξανατοποθετήσουν εισπράκτορα, αφενός θα υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας, και αφ ετέρου η μισθοδοσία τους θα κοστίζει πολύ λιγώτερο από τα «διαφυγόντα κέρδη» λόγω «εισιτηριοδιαφυγής». Ας το σκεφτούν, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλο….
----------------------------------------
    Αποχώρησε, λέει, το «Ποτάμι» από το «Κίνημα Αλλαγής»… Είδηση με βαθύτερο ενδιαφέρον! Κατ’ αρχή, για τους… Καισαρίσκους οι συμμαχίες «εύκολα έρχονται, έυκολα φέυγουν» όπως λένε και οι Άγγλοι. Όμως, προαισθάνομαι πως κάποιοι θα αποτελέσουν το αριστερό δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ( και εάν… ) αποχωρήσει το δεξί. Ό νοών, νοείτω!
----------------------------------------
    Τι είπε πάλι εκείνος ο Βούτσης στους Βιετναμέζους… «Εχουμε κοινές διαδρομές που μας εμπνέουν»!!! Ποιους εμπνέουν,ρε, και ποιες διαδρομές; Όσες εσείς φαντασιώνεστε; Άντε, να γίνετε και «τακίμια» με το ΚΚ Κίνας, για να «δέσει το γλυκό». Ούστ από εδώ!
----------------------------------------
    Ξαναβγαίνει ο Τσοχατζόπουλος από τη φυλακή! Για λόγους… υγείας, φυσικά. Τον πείραξε στο «στομάχι», εκεί που πήγαιναν όλα όσα «έτρωγε» στον καιρό της παντοδυναμίας του. Όμως, δυστυχώς, είναι μόνος του μέσα. Θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλοι, αρκετοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου