Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/4/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/4/2018)
Ανδρέας
    Την είδηση για το ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν από τον Ολυμπιακό και ποιοι να μείνουν, την έβαλα όχι γιατί με απασχολεί, αλλά για να σημειώσω πως οι φίλαθλοι – οπαδοί ( ό τι είναι τέλος πάντων… ) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και όχι οι ακριβοπληρωμένοι ξένοι! Φαντάζομαι πως όλοι οι λογικοί φίλαθλοι, όλων των ομάδων, θα έχουν την ίδια γνώμη για τις ομάδες τους. Ίσως εξαίρεση να είναι κάποια που θα πάρει το πρωτάθλημα όταν λειτουργήσει το Μετρό Θεσσαλονίκης…..
------------------------------------------------
    Σιγά να μην πέσει ο Παναθηναικός από μη αδειοδότηση…. Από εδώ το έχουν, από εκεί το έχουν, στο τέλος θα αλλάξουν τον κανονισμό! Αυτό ίσχυε μόνο για τον ΗΡΑΚΛΗ! Τις τόσες καλαμακείες των κανονισμών της ΕΠΟ, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να τις αλλάξουν, αφού οι περισσότερες είναι «φωτογραφικές» για διάφορες ( συγκεκριμένες) ομάδες κατά καιρούς.. Και δεν έχουν ηθικό δίλημμα να τους αλλάζουν κάθε χρόνο, ανάλογα με το «από πού φυσάει ο άνεμος». Δοξάστε τους! Και μετά, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!
------------------------------------------------
    Πολύ υστερόβουλη η πρόταση του Δ.Καμμένου, για μαθήματα τεκβοντό, ζίου-ζίτσου, ελληνορωμαικής και ελεύθερης πάλης στους ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ. Φαίνεται πως θα πρακτορεύει καμία εταιρεία με ασθενοφόρα, αφού θα πρέπει να υπάρχει ένα σε κάθε ΚΑΠΗ!... Ας σοβαρευτούμε και λιγάκι, έτσι;;;; Τουλάχιστον, ο Κοντωνής το παραδέχεται πως όποιος απειλείται πρέπει να αμύνεται. Όχι να γυρνάει πλευρό ( και μάγουλο) όπως προτείνει ο Τόσκας….
------------------------------------------------
    Οι αρχηγοί Επιτελείων έδωσαν το μήνυμα: « Δεί δη χρημάτων, άνευ δε τούτων, ουδέν μέλλει γενέσθαι των δεόντων»… Δυστυχώς, η αλήθεια είναι πικρή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου