Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/2/2018)
Ανδρέας
    Ο φίλος μου ο Χρήστος, στο άρθρο του, καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο συντελεστής ψεύδους της ΕΛ.ΑΣ είναι 14 με 18%. Ας μου επιτρέψει να τον διορθώσω. Με βάση τον συλλογισμό του, δόθηκε το 14 και 18% του πραγματικού αριθμού ( περίπου). Αυτό σημαίνει μείωση κατά 82 έως 86%, και επομένως, κατά μέσο όρο, Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ 84%.
---------------------------------------
    Γιατί ξαναπαίρνουμε τα κιλά που χάσαμε; Πολύ απλό. Όταν τα χάσουμε ( εάν τα χάσουμε… ) νομίζουμε πως ο στόχος επετεύχθει και μπορούμε πλέον να… χαλαρώσουμε τους περιορισμούς διατροφής. (Δεν λέω «δίαιτα», γιατί η λέξη παραπέμπει σε αρρώστεια. ) Και έτσι, για… ανταμοιβή μας, μπορούμε να περιδρομιάσουμε το κάτι… παραπάνω, με τα «αναμενόμενα» αποτελέσματα. Δυστυχώς, «μια φορά χονδρός, για πάντα χονδρός». Πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων….  Όλα, είναι θέματα μυαλού. ( Για κοίτα ποιος μιλάει…. )
---------------------------------------
    Δηλαδή, στα νέα Boeing 737 Max, όσοι είναι πάνω από 1,60 και 80 κιλά θα κατουράνε στο διάδρομο ή θα έχουν «πάπιες» σε πρώτη ζήτηση;
---------------------------------------
    Οι τσάμηδες, λέει, έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν περιουσίες. Έ, άς τις διεκδικήσουν. Θα πάρουν «ένα κβα τσόκια» που λέει και ο Διονύσης…
---------------------------------------
    Ξανά το ΣτΕ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ στην κυβέρνηση να σεβαστεί ΑΜΕΣΑ τις αποφάσεις για τις αντισυνταγματικές περικοπές. Ξανά γεννιούνται ελπίδες εμπράκτου δικαιώσεως. Πολύ φοβάμαι, πως ξανά οι ελπίδες θα μείνουν ελπίδες, αφού θα επικαλεσθούν όποιο λόγο τους κατέβει, για να μην πληρώσουν όσα χρωστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου