Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/2/2018)
Ανδρέας
    Το ενδιαφέρον για σήμερα, έχει μονοπωλήσει το συλλαλητήριο των Αθηνών. Και δικαίως! Ας μην μιλάμε για επιτυχία, αφού είναι εξασφαλισμένη. Οι Έλληνες, κάπου – κάπου λογικεύονται και κοιτούν την πατρίδα μας. Μακάρι να το κάνουν και οι κυβερνώντες, είτα γιατί το θέλουν, είτε γιατί θα φοβηθουν. Το αποτέλεσμα μετράει. Και ευτυχώς, η αδιαλλαξία των Σκοπιανών, λειτουργεί υπέρ μας. Καθόμαστε και «κουβεντιάζουμε» ένα ανύπαρκτο θέμα. Σε κάπιες άλλες εποχές, ένας «στρατιωτικός περίπατος» θα έλυνε το θέμα οριστικά και αμετάκλητα. Τώρα, κουβεντολόϊ… Με λέξεις! Οι οποίες όμως είναι σφαίρες, για όποιον τις λέει και για όποιον τις ακούει. Ελπίζω το «παιχνίδι» της «ποντικομαμής» να λειτουργήσει εναντίον τους. Όλοι λοιπόν, το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Όχι για να ακούσουμε, αλλά για να πούμε. Αυτό που πρέπει να ακούσουν όλοι, και οι «απ’εδώ» και οι «απ’εκεί».
---------------------------------------
    Έχουν πλάκα ( αλλά…. και μακρόπνοα ανομολόγητα απομυζητικά σχέδια) εκεί στα… «κεντρικά» της ΕΕ. Θέλουν να εντάξουν στην ΕΕ, περιοχές αμφιβόλου καταστάσεως, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ! Σαφώς και οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, υπαγορέυονται από την «παγκοσμιοποίηση» , θέλοντας να βάλουν και αυτούς στο «σακούλι». Τώρα, κάποιοι αντιδρούν, και πολύ σωστά. Ως πότε όμως;
---------------------------------------
    «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» και οι ΗΠΑ το Ιρανικό μαύρο χαβιάρι! Από πού θα το αγοράσουν; Από την Ρωσία; Χλωμό το βλέπω…..
---------------------------------------
    Η «ΜΟΝΟΠΟΛΗ», το γνωστό παιχνίδι, προσαρμόζεται στα σύγχρονα κοινωνικά δεδομένα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου