Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ.



ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΜΒΑ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
    Συγκεντρώθηκαν σήμερα στο τούρκικο προξενείο της Αγιοτόκου Θεσσαλονίκης μας τούρκοι τουρίστες για να αποδώσουν τιμές στον άθλιο σφαγέα των χριστιανικών λαών της Ανατολής Κεμάλ. Συμπληρώνονται φέτος 75 χρόνια που ένας από τους μεγαλύτερους δολοφόνους της ιστορίας που οι τούρκοι τον έχουν για "πατέρα" τους πέθανε.
    Παρά ταύτα, οι σύγχρονοι τουρκολάγνοι μας έφεραν τους απόγονους και λάτρεις των σφαγέων εντός της Πατρίδος μας, για να μας θυμίζουν, ότι ο τούρκος δεν αλλάζει και φίλος δεν γίνεται. Γιατί ποιος άλλος λαός στον πλανήτη τιμά αυτόν που είναι υπεύθυνος για την δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων; Και όχι μόνο μας τους έφεραν μέσα στην πόλη μας, αλλά τραγούδησαν και τον σιχαμένο εθνικό τους ύμνο.
Έλληνες,
    Λησμονήσαμε, ότι εθνικά εδάφη βρίσκονται κάτω από βάρβαρο ζυγό.
   
Κύπρος, Πόντος, Ιωνία, Ίμβρος, Τένεδος, Ανατολική Θράκη μας καλούν να αντισταθούμε στην προκλητικότητα των τούρκων και των ντόπιων φίλων τους. Το αίμα των νεκρών αδελφών μας καλεί αγωνιστούμε για να βρει την δικαίωση.
    Δυστυχώς περιοριζόμαστε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας μέσω του διαδικτύου και στις κουβέντες στα καφενεία. Οταν καλούμεθα να βγούμε στους δρόμους και να φωνάξουμε, επικαλούμεθα το ευαγγελικό "αγρόν ηγόραζε".
    Εύχομαι και ελπίζω στο επόμενο κάλεσμα να δώσουμε όλοι μαζί το δυναμικό μας "παρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου