Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/10/2017)
Ανδρέας
      Αφού οι … «τεχνικοί λόγοι» τέλειωσαν, μπορούμε και πάλι να ασχοληθούμε με τις καθημερινές μας δραστηριότητες… Οι πραγματικοί λόγοι απουσίας, ήταν πως πήγα 4ήμερη εκδρομή στην Αθήνα μαζί με ττην Τάξη ΣΣΕ 1971, για τον εορτασμό της 50 ης επετείου από την είσοδο στη Σχολή Ευελπίδων. Κάποιοι φίλοι ας μην παραπονεθούν που δεν επικοινώνησα, αφού το πρόγραμμα ήταν «φούλ» . Μείναμε στο ν Άγιο Ανδρέα.
-----------------------------------
    Στο προηγούμενο «ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» στο ε-μαιηλ που έστειλα, είχα γράψει πως… « Μπήκε κανονικά η σύνταξη…» . Δυστυχώς, εκανα λάθος. Κανονικά μπήκαν οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων, όπως εγώ. Για αυτό και παραπλανήθηκα. Όπως με ενημέρωσαν αρκετοί φίλοι, στις μεγαλύτερες συντάξεις έπεσε «μαχαίρι» από 40 μέχρι 200 περίπου ευρώ. Για όσες δηλαδή, είχαν ακαθάριστο πάνω από 2.000 ευρώ. Και ας μην νομίζουμε ότι τελειώσαμε εδώ. Έπεται συνέχεια….. Άλλωστε, η «προίκα» είναι αφάγωτη. Εννοώ την περιβόητη «προσωπική διαφορά» που σταδιακά θα την φάει η μαρμάγκα !
-----------------------------------
    Θυμίζω πως αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην ΕΑΑΣ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( στο Λευκό Πύργο ) η τελετή παραδόσεως και παραλαβής διοικήσεως της ΕΑΑΣ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στην οποία είναι προσκεκλημένοι όλοι οι εα αξιωματικοί.
-----------------------------------
    Το σημερινό ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ, έιναι κάπως βεβιασμένο, αφού γύρισα χτές το βράδυ. Από αύριο, ο κανονικός ρυθμός , με τα συνήθη θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου