Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ !



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ !
    Αγαπητοί μου φίλοι, επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια άνοιξε η τύχη μου και μπορώ πλέον να λέω ότι είμαι αρκετά πλούσιος ( Μην το πείτε στον Τσίπρα κτλ )
    Μόλις έμαθα, ότι κληρονόμησα 8.500.000 δολάρια από συγγενή μου με το ίδιο όνομα, τον οποίο δεν γνωρίζω, και μένουν οι διαδικασίες για να μπορέσω να έχω διαθέσιμα στον λογαριασμό μου τα χρήματα.   Αρκεί να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση, τον κ. George Levi στο Τόγκο, για να του δώσω προφανώς κάποια απαραίτητα στοιχεία.
    Μετά από όλα αυτά, και επειδή τα χρήματα θα μου περισσεύουν πλέον, θα είμαι σε θέση να βοηθήσω και φίλους μου που έχουν ανάγκη.
    Επειδή βιάζομαι να απαντήσω, σταματώ εδώ. Εκτιμώ ότι σε 2-3 μέρες θα έχω τα χρήματα !
Ανδρέας
ΤΟ Ε- ΜΑΙΗΛ ΠΟΥ ΠΗΡΑ.
Καλή μέρα!  
 06/16/2016
   Είμαι δικηγόρος Γιώργος Levi, ένα φημισμένο δικηγόρους Τόγκο βάση. Γράφω σε σχέση με τα τέλη του πελάτη μου, που φέρει το ίδιο επώνυμο με σας και έφυγε από το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων δολαρίων ΗΠΑ ($ 8.500.000.00) σε μια τράπεζα πριν από το θάνατό του. Ήρθα σε επαφή με σας για να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για να σας παρουσιάσει στην τράπεζα ως συγγενής έως τα τέλη του πελάτη μου για να καταστεί δυνατή η μεταφορά αυτού του ταμείου στο λογαριασμό σας. Θα ήθελα να σας διαφωτίσει σχετικά περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις όταν έχω θετική απάντηση από εσάς.
ελπίζω να ακούσω από σας σύντομα,
Τους χαιρετισμούς μου,
συνήγορος Levi Esq.
Good day
 06/16/2016
  I am barrister George Levi, a renowned Togo based solicitors. I am writing in connection to My late client, who bears the same surname with you and left the sum of Eight million five hundred thousand United States dollars($8.500.000.00) in a bank before his death. I contacted you to seek your consent to present you to the bank as a kin to my late client to enable the transfer this fund to your Account. I would enlighten you on more details and clarifications when I get positive response from you.
hope to hear from you soon,
My regards,
Barrister Levi Esq.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου