Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Εγκαίνια εκθέσεως Ζωγραφικής και Βυζαντινής Αγιογραφίας.



Εγκαίνια εκθέσεως Ζωγραφικής και Βυζαντινής Αγιογραφίας.
    Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο και τις αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη ( Κατούνη 12 – 14, Λαδάδικα ) τα εγκαίνια της Εκθέσεως Ζωγραφικής και Βυζαντινής Αγιογραφίας του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος, με την παρουσία πλήθους προσκεκλημένων φιλοτέχνων της πόλης μας.
    Δεν γνωρίζω όλους τους εκθέτες, αλλά μεταξύ αυτών εξέθεσαν έργα τους ο συμμαθητής μου Βαγγέλης Κουμπής, και ο παλιός φίλος και συνάδελφος  Γιώργος Στράγκας.
    Μεταξύ των προσκεκλημένων, διέκρινα τον νέο Επιτελάρχη του Γ΄ Σώματος Στρατού, καθώς και μεγάλο αριθμό συναδέλφων αξιωματικών εα, τα ονόματα των οποίων δεν καταγράφω από τον κίνδυνο να παραλείψω κανέναν.
    Οι προσκεκλημένοι, από σχόλια και συζητήσεις που ‘’αλίευσα’’, έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για τους πίνακες που έχουν εκτεθεί και οι οποίοι απέσπασαν κολακευτικά σχόλια.
    Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά  μέχρι την 15η Απριλίου από 11πμ έως 9 μμ καθημερινά ( Σάββατο και Κυριακή από 11πμ έως 2 μμ )
    Παρακάτω, παραθέτω μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου