Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μουζάλας: Η Ειδομένη θα «καθαρίσει» - Καταβάλλουμε προσπάθεια να μην πέσει ξύλο



Μουζάλας: Η Ειδομένη θα «καθαρίσει» - Καταβάλλουμε προσπάθεια να μην πέσει ξύλο
Καλά, δεν ντρέπονται και τα λένε αυτά ?
Υποτίθεται ότι είμαστε ΚΡΑΤΟΣ. Κατά τα φαινόμενα, μόνον ‘’υποτίθεται’’!
Έπρεπε από την πρώτη μέρα να λυθεί το θέμα με οποιοδήποτε τρόπο. Όταν κάποιοι δεν επιτρέπουν την διέλευση σε δρόμους , ράγες τραίνου κτλ, με καταλήψεις και άλλα παρεμφερή, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πρέπει να διώκονται ποινικά. Δεν το λέω εγώ, αλλά Ο ΝΟΜΟΣ !
    Χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο χρήσης βίας, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας διαβεβαίωσε πως η Ειδομένη θα «καθαρίσει» τις προσεχείς ημέρες από μετανάστες.
    «Η Ειδομένη θα ''καθαρίσει'' από μετανάστες στις επόμενες μέρες. Θα εφαρμοστούν οι νόμοι», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega, τονίζοντας, ωστόσο, πως «καταβάλουμε προσπάθεια να μην πέσει ξύλο, αλλά η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει τους νόμους».
    «Δέκα μέρες κατειλημμένη είναι η σιδηροδρομική γραμμή, δεν μπορείς σαν κράτος να μην αντιδράσεις», προσέθεσε.
Τώρα το πήρανε χαμπάρι ?????
     «1.500 μετανάστες γύρισαν από την Ειδομένη και περιμένουμε άλλους 1.500... Όσοι θέλουν αίτηση άσυλου θα τους δώσουμε δυνατότητα να το κάνουν... Παρά πολλοί μετανάστες θέλουν να επιστρέψουν μόνοι τους στις χώρες τους υπάρχει πρόγραμμα οικειοθελούς επιστροφής, θα γίνουν και απελάσεις», δήλωσε, ακόμα, ο αναπληρωτής υπουργός και υπογράμμισε πως «σιγά – σιγά οι μετανάστες αποσύρονται από την Ειδομένη... 1.000 μετανάστες είχαν μείνει χθες».
    Παράλληλα, ο κ. Μουζάλας προειδοποίησε πως «Αν συνεχίσουν να υψώνονται φράχτες το προσφυγικό θα επιδεινωθεί».
Βεβαίως! Καλύτερα να τους αφήσουν να ‘’αλωνίζουν’’ όπου και όποτε θέλουν !
    Σχετικά με τη Frontex κατήγγειλε πως τους έχει ζητηθεί να έρθουν στην Ελλάδα παρατηρητές από τα Σκόπια, τα οποία και ονόμαζαν «Μακεδονία».
    «Ουδέποτε αρνηθήκαμε δυνάμεις της Frontex, αντιθέτως ζητήσαμε 1.600 άτομα, και είχαμε δεχθεί τη δακτυλοσκόπηση», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου