Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Συμφωνία-σοκ με την Ε.Ε! Απέραντος καταυλισμός 500.000 προσφύγων η Ελλάδα



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Κάποιος πρέπει να σταματήσει τους υπεύθυνους ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ !
    Σε μείζων ζήτημα εξελίσσεται το προσφυγικό, το οποίο επιδεινώνει την οικονομική κρίση και διαμορφώνει εκρηκτικές συνθήκες στη χώρα, υπονομεύοντας την κοινωνική συνοχή!
    Ενώ η ροή προσφύγων και μεταναστών στα Ελληνικά νησιά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση λόγω της πολιτικής της Τουρκίας, η κυβέρνηση δέσμια της αριστερής ιδεοληψίας περί διεθνιστικής αλληλεγγύης, υπέγραψε στην πρόσφατη σύνοδο των Βρυξελλών τις προυποθέσεις μετατροπής της χώρας σε ανθρώπινη χωματερή της Ευρώπης σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η συμφωνία έχει αρκετά γκρίζα σημεία.
    Η Ελλάδα ανέλαβε την υποχρέωση να επιταχύνει τα hot spots στα νησιά του Αιγαίου για υποδοχή 7.000-8.000 ατόμων.
    Εκεί θα παραμένουν για ταυτοποίηση και θα συνεχίζουν το δρόμο τους. Παράλληλα η Ελλάδα θα δημιουργήσει 10.000 θέσεις προσωρινής φιλοξενίας στην Αττική και άλλες τόσες στη Μακεδονία. '
    Συνολικά η χώρα μας ανέλαβε την ευθύνη για 50.000 πρόσφυγες. Υποτίθεται ότι αφού ταυτοποιηθούν θα μένουν μέχρι να βρεθεί χώρα προορισμού. Εαν όμως οι διαδικασίες για την οριστική εγκατάστασή τους στις χώρες της Ευρώπης καθυστερούν τότε τι θα γίνει;
    Στα νησιά του Αιγαίου φθάνουν κατά χιλιάδες κάθε μέρα. Στη Μυτιλήνη μόνο μέσα σε 24 ώρες την περασμένη Τετάρτη καταγράφηκαν συνολικά 5.121. άτομα.
    Παρά τα ναυάγια και τους νεκρούς η ροή συνεχίζεται αμείωτη.
    Την Πέμπτη στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκονταν περίπου 8.700 πρόσφυγες που περίμεναν πλοία για να αναχωρήσουν.
    Με αυτά τα δεδομένα και την προοπτική εξελίξεων οι αρχές εκτιμούν ότι στη χώρα μας αναμένεται να εγκλωβιστούν περί τους 500 χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία και οικονομικοί μετανάστες από Ασία και Αφρική μετατρέποντάς τη σε απέραντο καταυλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου