Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

4η Επέτειος από της ιδρύσεως του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος



4η Επέτειος από της ιδρύσεως του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος
 www.syndesmosee.org
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα Στρατιωτικούς εα & Τεχνοκράτες)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
     Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι, φίλες
     Την Κυριακή 22 Νοε. 2015 στις 10.30 στο ξενοδοχείο President, Κηφισίας 43 Αμπελόκηποι, Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η Σύγκληση της ΚΕ του κόμματος και στη συνέχεια από τις 12.00 και μετά θα ακολουθήσει ημερίδα, όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τη συμπλήρωση των 4 χρόνων από της ιδρύσεως του κόμματος με 2 πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, με ομιλητές τους Σάββα Καλεντερίδη και Βασίλειο Βιλιάρδο, που έχουν σχέση με τις προοπτικές και το μέλλον της Ελλάδας μας.
     Είναι γνωστό σε όλους μας, πως η Πατρίδα μας βρίσκεται σε δεινή κατάσταση και δεν έχει καμία προοπτική με αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν. Πρέπει ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
     Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια, ώστε να δείξουμε ότι το κόμμα μας έχει όχι μόνο παρουσία, αλλά ΟΡΑΜΑ και ΣΤΟΧΟΥΣ για μια περήφανη Πατρίδα. Ατενίζει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, με αισιοδοξία το μέλλον της Χώρας. Μεταφέρει το μήνυμα που απορρέει από τη 15η Αυγ. 1909 και το Στρατιωτικό Σύνδεσμο.
     Ξεκινάμε από σήμερα, όλοι μαζί, Αθηναίοι – Θεσσαλονικείς και εκπρόσωποι της Επαρχίας να ανακτήσουμε σιγά – σιγά, κόμμα και στελέχη, το δυναμισμό εκείνων των πρώτων μηνών με τις γεμάτες – υπερπλήρεις αίθουσες και το χαμόγελο αισιοδοξίας, που εμείς οι ίδιοι τότε καλλιεργήσαμε και μεταφέραμε στους συναδέλφους και στους Έλληνες.
    Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε δίπλα μας, δυναμικούς συμπαραστάτες
     Σας καλούμε όχι μόνο να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, αλλά και να καλέσετε στην Εκδήλωση πολλούς συναδέλφους και φίλους σας.
Με σεβασμό, εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό
 Γιώργος Τσακίρης
 Αντιπρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου