Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Προσχώρηση-έκπληξη: Εξι στελέχη του Ποταμιού στη ΝΔ - «Ηταν κομμένοι από τις λίστες» απαντά το Ποτάμι.



Προσχώρηση-έκπληξη: Εξι στελέχη του Ποταμιού στη ΝΔ - «Ηταν κομμένοι από τις λίστες» απαντά το Ποτάμι.
Μόνο μια λέξη. ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ !
Η ΝΔ ( και όχι μόνον… ) εφαρμόζουν το σύνθημα της αλήστου μνήμης ( ελπίζω ) κυρα-Τασούλας, το ‘’ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ’’.
    Στροφή στη Νέα Δημοκρατία έκαναν έξι στελέχη του Ποταμιού, τα οποία δήλωσαν τη στήριξή τους στο κόμμα της κεντροδεξιάς για τις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου. Το Ποτάμι απαντά ότι ήταν κομμένοι από τα ψηφοδέλτια και σχολιάζει: «Αν βγάζαμε φωτογραφία από όσους προσχωρούν σε μας από τη ΝΔ θα ήταν πανοραμική...».
    Την απόφασή τους ανακοίνωσαν μετά τη συνάντησή τους με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο.
( Εδώ υπάρχει ανακοίνωση των ‘’6’’ για τους λόγους που κάνουν μεταγραφή. Δεν είναι άξια λόγου τα γραφόμενα, και περιττό να τα αναπαράγω )
Το Ποτάμι: Προσχώρησαν στη ΝΔ αυτοί που «κόψαμε» από τα ψηφοδέλτια
    Για «άλλη μια επιτυχία του παλαιοκομματισμού» κάνει λόγο το Ποτάμι σχολιάζοντας την «μετεγγραφή» στη ΝΔ έξι στελεχών του κόμματος Θεοδωράκη.
    Οπως εξηγεί πρόκειται για «κομμένους» από τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού και σχολιάζει δηκτικά: ‘’Αν το Ποτάμι συγκέντρωνε τα στελέχη της ΝΔ που την εγκαταλείπουν, τότε μάλλον η φωτογραφία θα ήταν πανοραμική.’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου