Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Μόνιμη θέση για το «Rhapsody of the Seas» στήνει το λιμάνι Θεσσαλονίκης



Μόνιμη θέση για το «Rhapsody of the Seas» στήνει το λιμάνι Θεσσαλονίκης
Καλά θα ήταν, αλλά ποια Θεσσαλονίκη να επισκεφθούν?
Τον Λευκό Πύργο, τα Κάστρα και τα άλλα αξιοθέατα, ή την ‘’ρημαγμένη’’ από το μετρό Εγνατία, τα κλειστά μαγαζιά και τα υπόλοιπα ‘’στραβά’’ που όλοι βλέπουμε?
    Τη διάθεσή της για περαιτέρω συνεργασία με την πλοιοκτήτρια εταιρεία του κρουαζιερόπλοιου «Rhapsody of the Seas», ώστε αυτή να εντάξει τη Θεσσαλονίκη στη λίστα των σταθερών προορισμών του πλοίου για τα επόμενα χρόνια, γνωστοποίησε η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ) στον Αμερικανό καπετάνιο του, Robert Lorrain Hempstead, με την ευκαιρία του κατάπλου του καραβιού στην πόλη.
    Το «Rhapsody of the Seas», το οποίο έφτασε στις 7 το πρωί της Κυριακής από την Κωνσταντινούπολη, είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που υποδέχεται για φέτος το λιμάνι με συνολικά 2.368 επιβάτες από την Ευρώπη και την Αμερική και πλήρωμα 794 ατόμων.
    Στη συνάντηση με τον Αμερικανό καπετάνιο, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την πλευρά της εταιρείας, μετείχαν ο πρόεδρος της ΟΛΘ ΑΕ, Γιάννης Παντής και ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Μακρής, που επισήμαναν τη σημασία της κρουαζιέρας όχι μόνο για το λιμάνι αλλά και για την πόλη συνολικά, ενώ εκ μέρους του δήμου Θεσσαλονίκης παρέστη ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σπύρος Πέγκας.
    Το κρουαζιερόπλοιο παρέμεινε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για 10 ώρες και στη συνέχεια αναχώρησε για τη Μύκονο. Στο διάστημα αυτό οι επιβάτες είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να ξεναγηθούν στη Βεργίνα και το Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου