Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

1.ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ??



1.ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ??
Μαρινάκης… τέλος!
sdna.gr
    Για περίπου 7 ώρες απολογήθηκε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βαρύνεται με πέντε κακουργήματα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Μετά το πέρας της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν από κοινού να επιβάλλουν τρεις περιοριστικούς όρους στον κ. Μαρινάκη: απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα (κάθε 15 μέρες) και εγγύηση 200.000 ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος!
Ελεύθερος με όρους ο Γ. Σαρρής
Την ‘’ΜΑΦΙΑ’’ όμως, ακόμα δεν τολμά να την ακουμπήσει κανένας…..
    Του επιβλήθηκαν οι εξής όροι: απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ
    Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής, ο οποίος απολογήθηκε για κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
    Στον κ. Σαρρή που σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες του επιβλήθηκαν οι εξής όροι: απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου