Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

4.ΤΟΥΜΠΑ Άλλο ένα σπίτι χωρίς ρεύμα πήρε φωτιά από κερί

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
4.ΤΟΥΜΠΑ Άλλο ένα σπίτι χωρίς ρεύμα πήρε φωτιά από κερί
Εσείς μπορείτε ελεύθερα να κουβεντιάζετε για ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (μαγική εικών χωρίς εικόνα ) ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ…Οι ‘’εταίροι’’ μας φροντίζουν για αυτά !
    Η μία μετά την άλλη αποκαλύπτονται οι ανθρώπινες τραγωδίες της οικονομικής κρίσης, με κατοίκους της διπλανής πόρτας να ζουν χωρίς ρεύμα.
    Άλλη μία πυρκαγιά σε διαμέρισμα της Τούμπας, έφερε στην επιφάνεια το δράμα μίας 50χρονης, που εδώ και σχεδόν τρία χρόνια βλέπει τις νύχτες με το φως των κεριών.
    Η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Μαλακοπής και Μυριοφύτου, στην Τούμπα. Την ώρα εκείνη η ιδιοκτήτρια έλειπε από το διαμέρισμα και η φωτιά εκδηλώθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από κερί, που ενδεχομένως άφησε η ίδια αναμμένο, για να φωτίζει το σπίτι όταν θα επέστρεφε.
    Στο διαμέρισμα η ΔΕΗ είχε διακόψει την παροχή ρεύματος εδώ και τρία χρόνια λόγω χρεών, όταν η 50χρονη έχασε τη μητέρα της και έμεινε μόνη. Είχε βρει και αυτή, όπως πολλοί, καταφύγιο στα συσσίτια της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας Τούμπας. Από εκεί της έδωσαν και μία θερμάστρα υγραερίου για να ζεσταίνεται τον χειμώνα, καθώς ήταν γνωστό σε όλους ότι δεν είχε ρεύμα λόγω περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων.
    Από τη φωτιά καταστράφηκαν τα έπιπλα του διαμερίσματος και είναι άγνωστο πού θα μείνει πλέον η μοναχική γυναίκα. Η χθεσινή φωτιά σε διαμέρισμα, όπου έχει κοπεί το ρεύμα, είναι η τρίτη μέσα σε τρεις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεκάδες περιστατικά αντιμετωπίζει κάθε εβδομάδα η πυροσβεστική. Πλέον ο μεγαλύτερος αριθμός των επεμβάσεων των πυροσβεστών αφορούν τέτοιες περιπτώσεις, πυρκαγιές από ξυλόσομπες και κεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου