Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

10.Ε. Ακρίτα - Γ. Κυρίτσης, ζεύγος με στυλ, κονόμα και κουλτούρα !!

10.Ε. Ακρίτα - Γ. Κυρίτσης, ζεύγος με στυλ, κονόμα και κουλτούρα !! 

 Το έστειλε ο Στέργιος Σμυρλής
    Στην δημοκρατία όλα επιτρέπονται ... αρκεί να δηλώνεις αριστερός - προοδευτικός - δημοκράτης ... υψηλής κουλτούρας !!!!
    Η δημοκρατία είναι κουλτουριάρα !!!
    Άκρως πολιτισμένο, δημοκρατικό και προοδευτικό ζευγάρι !! Για να δούμε πόσο !!
    Η μαντάμ που είναι και αρθρογράφος της φυλλάδας του  ΔΟΛ "Τα Νέα" (και κοντά στα 60της γεροντο-μπεμπεκίζει αφόρητα), τσεπώνει 50 χρόνια τώρα (!!!) κανονικότατα και δημοκρατικότατα --βεβαίως-βεβαίως-- την βουλευτική σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα που της έδωσε το 1964 ο "Γέρος της Δημοκρατίας" Γεώργιος Παπανδρέου !!
    Πρέπει να μάθουν οι Έλληνες, επιτέλους, ότι η κυρία Έλενα Ακρίτα είναι η μοναδική γυναίκα παγκοσμίως που παίρνει την σύνταξη του μακαρίτη πατέρα της, αν και έχει κάνει 3 γάμους!!! Μιλάμε για τρανταχτή περίπτωση ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑΣ ΟΡΦΑΝΗΣ ΖΩΝΤΟΧΗΡΑΣ που έχει υιοθετήσει ένα Πολωνεζάκι. Τόσο δε πολύ μισεί την Ελλάδα η ιδιαιτέρως ευεργετημένη από το ελληνικό κράτος, κυρία Έλενα Ακρίτα, που αντί να υιοθετήσει ένα Ελληνόπουλο υιοθέτησε ένα μικρό από την αλλοδαπή .
    Τρίτος σύζυγος της εν λόγω μπεμπέκας, ο Γιώργος Κυρίτσης, σκηνοθέτης και ηθοποιός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, που εδώ όπως καταλαβαίνεται μιλάμε για τον κάργα δημοκράτη με κουλτούρα ασήκωτη.
    Το παλλικάρι (καλά ντε, τρόπος του λέγειν .. ) συμμετείχε σε συζήτηση με εργαζομένους στις Κοινωνικές Δομές της ΔΕΚΑ Τρικάλων, όταν έπειτα από μία ερώτηση εργαζομένου εκνευρίστηκε και απάντησε δημοκρατικότητα με την φράση : "Τριπλασιάζουμε τους μισθούς και θα δεκαπλασιάσουμε τους ανθρώπους.  Και τελείωσε και θα πάρετε τα τέτοια μου". Η φράση αυτή εξόργισε τους εργαζομένους, ενώ ορισμένοι αποχώρησαν βρίζοντας τον βουλευτή. Το γεγονός συζητήθηκε δυσμενώς στο διαδίκτυο ... όχι, ο πρόεδρος της Βουλής Μειμαράκης δεν ενοχλήθηκε καθόλου ... έ, σου λέει ο άνθρωπος πόσο θα υπάρχει ακόμη η ΔΗΜΑΡ, ενώ εάν υπήρχε κανένα χοντρό ποσοστό τότε ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου