Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αξιωματικών Πεζικού (Π.Σ.Α.Π) 11/5/2024

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ



 

2 σχόλια:

  1. Τις τελευταίες μέρες οι διευθύνσεις e-mail αλλά και οι διευθύνσεις των
    FAKEBOOK των αποστράτων αξιωματικών κατακλύζονται από διαμαρτυρίες Ανωτάτων Αξιωματικών εν Αποστρατεία και από Προέδρους διαφόρων ΕΑΑΣ/Παραρτημάτων ανά την Ελλάδα που αφορούν την αρπαγή μέρους του κτιρίου του ΜΤΣ.
    ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΤΣ.
    Πρέπει λέει να υπογράψουμε και να στείλουμε μια φόρμα με τα στοιχεία μας για να είναι πολλές οι διαμαρτυρίες και τέτοια.
    Προσωπικά κύριοι, είμαι πολύ θυμωμένος με όλους αυτούς του ΜΤΣ που πριν κάποιους μήνες κανόνισαν και μοιράστηκαν αρκετά ευρώ αλλά και έδωσαν αύξηση σε ευρώ στα μηνιαία μερίσματα στους τρεις Ανώτατους βαθμούς (Αντιστράτηγους, Υποστράτηγους και Ταξίαρχους), χωρίς να υπολογίσουν τους βαθμούς από Συνταγματάρχες και κάτω, ενώ όλοι μας είμαστε μέτοχοι, όλοι μας πληρώναμε και ήταν ΚΑΙ δικά μας χρήματα (αυτά που μοιράστηκαν) χωρίς να μας δώσουν σημασία. Και τώρα που τους ήρθε το αγγούρι αυτό, λένε να βάλουμε όλοι μας ένα χεράκι. Όταν μοιράζονταν τα λεφτά κάνανε το κορόϊδο και συνεχίζουν για το θέμα αυτό.
    Προσωπικά το ίδιο θα κάνω κι' εγώ τώρα. Όταν απαξιώνουν κάποιους απόστρατους Αξιωματικούς και τους θεωρούν Β' κατηγορίας, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι απαξιωμένοι Β' Κατηγορίας απόστρατοι.
    Προσωπικά ούτε στις εκλογές της ΕΑΑΣ θα πάω να ψηφίσω.
    Με κάποιος φίλους - συναδέλφους που μίλησα έχουν την δική μου γνώμη και άποψη για όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ16 Μαΐου 2024 στις 9:34 π.μ.

    Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!
    [1] Καταλαβαίνω την πικρία και την απογοήτευσή σας.
    [2] Η προσπάθεια όλων μας στο Σύνδεσμο του Πεζικού είναι να υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματα μας και να τα προβάλλουμε, ζητώντας τη συμπαράσταση όλων μας.
    [3] Όσον αφορά το θέμα των μερισμάτων που προβάλλετε ως αρνητικό παράγοντα για τη συμμετοχή σας, καταβάλλονται από την ΕΑΑΣ όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να διευθετηθεί κατά τρόπον δίκαιον.
    [4] Τα οικονομικά θέματα και οι διαφορές που προκύπτουν είναι αποτέλεσμα διαφόρων στρεβλώσεων στην εφαρμογή Νόμων και διατάξεων που αλλιώς ξεκίνησαν και αλλιώς κατέληξαν.
    [5] Η επίτευξη και η εφαρμογή του Δικαίου, είναι μια συνεχής διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ και είναι ευθύνη όλων μας.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή