Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Τα χρήματα που θα λάβουν 9 κόμματα από την κρατική επιχορήγηση

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


 

4 σχόλια:

  1. Ανάρτησα το ανωτέρω στο facebook με την παρατήρηση ότι τα κόμματα χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια από δανεισμούς και συνεχίζουν να επιδοτούνται, ενώ άλλοι χάνουν τα σπίτια τους από τις κατασχέσεις και το facebook μου το έκοψε με την αιτιολογία ότι παραβιάζω τους κανόνες του!!!
    Έλεος πια, αν αυτή είναι ελευθερία του λόγου τι δημοκρατία έχουμε? Μήπως την ίδια είχε και η χούντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς ο φέϊσμπουκ έχει δημοκρατία και ελευθερία λόγου, σύμφωνα όμως με κανόνες που το ίδιο όρισε! Εμένα, με "έκοψε" πριν 1 χρόνο περίπου, γιατί... "κάποιοι" προσεβλήθηκαν (!!!!) απο μία δημοσέυση του "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 1971"! Θα μπορούσα να επανέλθω, όμως προτίμησα να τους "κόψω" και εγώ!

      Διαγραφή
  2. ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥ.......ΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ νουΔΟΥΛΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΠΟ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΑΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με τον ισολογισμό της ΝΔ τα έξοδα περασμένου έτους ήταν κάπου 40 εκ.,τα έσοδα 3,5 εκ. και το έλλειμα περίπου 36,5 εκ. Οποιαδήποτε επιχείρηση θα είχε πτωχεύσει και θα της έβαζαν λουκέτο. Εδώ την χρηματοδοτούν κιόλας!!! Παράλογο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή