Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Είμαστε σε πόλεμο!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

4 σχόλια:

  1. Η απορία μου είναι γιατί δεν τα έγραφε αυτά όταν ήταν υπαρχηγός μάλλον ήλπιζε για αρχηγός. Επειδή από μόνος του δεν αντιλαμβάνεται το ρηχό των τρελών του δηλώσεων ας βρεθεί κάποιος που τον νοιάζεται πριν το ζουρλομανδύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο είναι απαράδεκτο από πάσης απόψεως και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν εκείνος/η που το διατυπώνει δεν έχει το θάρρος να δηλώσει το όνομά του. Αντί να χαίρεται διότι βρίσκεται ένας Ανώτατος Αξιωματικός ο οποίος, ωθούμενος από αγνό πατριωτισμό, εκμεταλλεύεται τις γνώσεις και την εμπειρία του γιά να εκφράζει σωστές και εθνικά ωφέλημες απόψεις και προτάσεις, ο ανώνυμος επικριτής, προσπαθεί να τον απαξιώσει. Ο Αξιωματικός, όταν αποστρατεύεται, έχει δικαίωμα και υποχρέωση να διατυπώνει τις απόψεις του, τόσο για να ενημερώνει τον κόσμο, όσο και για να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου γιά θέματα που άπτονται της επιβιώσεως του έθνους, έστω και αν δεν γίνεται αρεστός σε κάποιους. Θα ήταν ευχής έργον να υπήρχαν πολλοί συνάδελφοι που θα είχαν το θάρρος του Στρατηγού Νίκου Ταμουρίδη να ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα. Προτρέπω λοιπόν τον Νίκο να αδιαφορήσει και να συνεχίσει το έργο του. Γεώργιος Επιτήδειος Αντγος ε.α

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια στο Στρατηγό Ταμουρίδη, έχει δίκιο, "είμαστε σε πόλεμο" με τη νεο-Ναζιστική Τουρκία. Παναγιώτης Καραφωτιάς.

      Διαγραφή
  2. Ως προς τί η χολή του του ανώνυμου σχολιαστή;΄Τί το ανεπίτρεπτο αναγράφει ο Στρατηγός Ταμουρίδης και τον πετροβολεί; Εάν υπάρχει καλύτερη άποψη ας την εκθέσει. Το να υβρίζει κάποιος κρυπτόμενος, υποδηλώνει το ποιόν του. Ευάγγελος Γκιώνης Υπτγος ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή