Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Πώς θα νικηθεί η «Νίκη»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

2 σχόλια:

  1. Δεν πρεπει λοιπον να λεμε ''αντε και με την νικη'', διοτι μπορει να καταλαβουν κατι αλλο. Να λεμε ''με την νικη της ΝΔ (ή καποιου αλλου κομματος, αναλογα τι θελει να ευχηθει ο καθενας)''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κατά τα άλλα αγαπητός μου αρθρογράφος στην προσπάθεια του να προβάλλει τον Ματσιό σαν κοπτόμενο για τα Χριστιανικά και Ορδόδοξα ιδεώδη, την οικογένεια, την κρίση ηθικής κλπ κατά το παρελθόν ξεχνά ότι δεν έχει μέχρι σήμερα διαψεύσει ούτε τις καταμαρτυρούμενες διασυνδέσεις του με Pay Rolls και αμφισβητούμενους θρησκευτικούς και και άλλους ταγούς του εξωτερικού και του εσωτερικού, ούτε καταδικάζει τα κατ επιλογήν και προτεραιότητα θαύματα αγίων που υποσχονται δημόσια υποψήφιοί του συγγενείς αγίων. Περαν τούτου υπερβαίνει εαυτόν με τα ευτελή επιχειρήματα για να διακωμωδήσει το παράδοξο και την ενασχόληση με την ερμηνεία του ώστε στό τέλος να εμφανίζει την επίσημη εκκλησία σαν ευτελιζόμενη από όλους αυτούς οι οποίοι, αν μη τι άλλο, είναι κατά τον συγγραφέα στο σύνολό τους απιστοι και ανήθικοι. Οι περιθωριακοί ψηφοφόροι είναι από πολλού γνωστοί στην ελληνκή πολιτική σκηνή και εκφράζουν την κοινωνική αντίδρασή, ιδεολογική σύγχυσή τους διαστρωματικά στην Ελληνική πολιτική επιλέγοντας στέγη σε κόμματα τύπου ΑΝΤΑΡΣΙΑ - ΚΚΕμλ-λμ -ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ- ΠΛΕΥΣΗ- ΛΥΣΗ και το ΜΑΤΣΙΟ. Ούτε παράδοξο ούτε επίκίνδυνο είναι αρκεί να μην ποδηγετούνται απο κέντρα που αντιστρατεύονται το εθνικό συμφέρον.
    Πέραν τούτου λίγος αυτοέλεγχος δεν βλάπτει όταν μάλιστα έχομε, επάξια βέβαια για την περίπτωση, ενδυθεί χιτώνα εκπροσώπησης φορέα με σοβαρά προβλήματα που βέβαια δεν θα μας τα λύσουν περιθωριακές ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή