Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (20/4/23)

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν το Κίεβο

          Αρκετές εκρήξεις συγκλόνισαν το Κίεβο, όπου ήχησαν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής, όπως μετέδωσε το Ria Novosti επικαλούμενο το Strana.ua.
          «Οι κάτοικοι του Κιέβου ανέφεραν μία λάμψη στον ουρανό, η οποία παρατηρήθηκε λίγο πριν από τον συναγερμό αεροπορικής επιδρομής. Κάτοικοι της περιοχής Bila Tserkva έκαναν λόγο για δύο εκρήξεις.
Ακούστηκαν πριν από τον συναγερμό», αναφέρει το δημοσίευμα.
          Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για δορυφόρο της NASA.
Ειδικότερα, για την πτώση του δορυφόρου RHESSI, ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα, προσγειώθηκε στην περιοχή του Κιέβου.  Η NASA έχει προειδοποιήσει, σχετικά, πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες.

          Το RHESSI (Reuven Ramaty High Energy Solar Spectroscopic Imager) μελετά τον Ήλιο από το 2002 όταν μπήκε σε χαμηλή τροχιά της Γης με τον πύραυλο Pegasus XL. Κατά τη διάρκεια της αποστολής του, το RHESSI κατέγραψε περισσότερα από 100.000 γεγονότα. Βγήκε εκτός δράσεως το 2018.
          Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αμερικανικού Στρατού, η συσκευή της NASA έπρεπε να εισέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης γύρω στις 21:30 της 19 Απριλίου (το σφάλμα αποδείχθηκε μικρό).
          Το RHESSI ζυγίζει μόνο 270 κιλά. Μεγάλο μέρος αυτής της μάζας αναμενόταν να μετατραπεί σε στάχτη και ατμό κατά τη διάρκεια της πτώσεως. Ως εκ τούτου, οι ερευνητές εκτίμησαν τον κίνδυνο βλάβης σε οποιονδήποτε στη Γη ως χαμηλό - περίπου 1 στους 2.467.

          Γράψαμε ότι το βράδυ της 19ης Απριλίου, μια φωτεινή λάμψη παρατηρήθηκε στον ουρανό στην περιοχή του Κιέβου.Όπως αναφέρεται στην OVA του Κιέβου, μια λάμψη στον ουρανό πάνω από το Κίεβο είναι το αποτέλεσμα της πτώσεως ενός διαστημικού δορυφόρου της NASA στη Γη

          Σύμφωνα με τον διαδικτυακό χάρτη του Υπουργείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας, το σήμα για μετάβαση στα καταφύγια ακούστηκε στην περιοχή του Κιέβου στις 22:07 της Τετάρτης (19/4/2023).
         Το απόγευμα της ίδια ημέρας, τα Μέσα Ενημερώσεως ανέφεραν επίσης εκρήξεις στο Ντνιπροπετρόφσκ της ανατολικής Ουκρανίας.

          Ο ρωσικός Στρατός άρχισε να βομβαρδίζει τις ουκρανικές υποδομές στις 10 Οκτωβρίου 2022, δύο ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας, πίσω από την οποία, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, βρίσκονται οι ουκρανικές Ειδικές Υπηρεσίες.

          Βομβαρδίζονται εγκαταστάσεις ενέργειας, αμυντικής βιομηχανίας, στρατιωτικής Διοικλήσεως και επικοινωνιών σε όλη τη χώρα.
          Τον Δεκέμβριο, ο Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι είναι πλέον αδύνατο να αποκατασταθεί πλήρως το ουκρανικό ενεργειακό σύστημα, προσθέτοντας πως απαιτούνται τουλάχιστον ενάμισι δισεκατομμύριο ευρώ για επιφανειακές επισκευές ενεργειακών εγκαταστάσεων.

Περιοχή του Κουπιάνσκ

          Οι ρωσικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν περιορισμένης εκτάσεως χερσαίες επιθέσεις βορειοανατολικά του Κουπιάνσκ. Επιτέθηκαν στην Σινκίβκα (8 χλμ. βορειοανατολικά του Κουπιάνσκ) και την Ντβορίτσνα (15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κουπιάνσκ).

Περιοχή της Κρεμίνα

          Οι ρωσικές Δυνάμεις επιτέθηκαν κατά της γραμμής Σβάτοβυ – Κρεμίνα. Συγκεκριμένα επιτέθηκαν εναντίον της Κρεμίνα, της Ντίμπροβα (5 χλμ. νοτιοδυτικά της Κρεμίνα) και το Σπίρνε (25 χλμ νότια της Κρεμίνα). Επίσης εναντίον της Τσερβονοοποπίβκα (5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κρεμίνα), της Μακίϊφκα (22 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κρεμίνα) και του Νέφσκυ (18 χλμ. βορειοδυτικά της Κρεμίνα).

          To ρωσικό Πυροβολικό προσέβαλε τις θέσεις της 25 Αερομεταφερομένης Ταξιαρχίας και της 66 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, στις περιοχές Γιαμπολόφσκυ και Νέφσκυ(18 χλμ. βορειοδυτικά της Κρεμίνα).

          Στις 18 Απριλίου, ουκρανικές Δυνάμεις που αναπτύχθηκαν στην περιοχή Σλαβιάνσκ (50 χλμ. Νοτιοδυτικά της Κρεμίνα) – Κραματόρσκ (15 χλμ. Νοτίως Σλαβιάνσκ και 65 χλμ. Νοτιοδυτικά της Κρεμίνα) προσεβλήθησαν  από ρωσικά drones.

          Την νύκτα της 19 Απριλίου, βομβαρδίσθηκαν Στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Ζώνη του Κραματόρσκ και στην Νρουζχκόφκα (80 χλμ. Βορειανατολικά του Ντόνετσκ και 30 χλμ. Ανατολικά του Κραματόρσκ). 

          Οι Ρώσοι βομβάρδισαν με ιρανικής κατασκευής Drone Αυτοκτονίας  Geranium-2 (Shahed-136)  ουκρανικές Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις στο Σλαβιάνσκ.

          Συνέχισαν επίσης τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον των ουκρανικών θέσεων της Γραμμής Επαφής, χρησιμοποιώντας  βαριές βόμβες UPAB-500 των 500 κιλών.

          Στην περιοχή του Κρασνολιμάνσκ (20 χλμ. Νοτιοδυτικά της Κρεμίνα) , το Αντιαεροπορικό Σύστημα Buk-M3 (Μέσου Βεληνεκούς) αναχαίτισε δύο Πυραύλους HIMARS, ενώ το το Αντιαεροπορικό Σύστημα Tor-M1)(Μικρού Βεληνεκούς)  κατέρριψε ένα ουκρανικό Μη Επανδρωμένο Εναέριο όχημα τύπου Leleka-100.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Περιοχή Μπάκχμουτ

          Οι Δυνάμεις της Ομάδος Wagner πλησίασαν τον «Οίκο του Πολιτισμού» στο βορειοδυτικό Μπάκχμουτ.
          Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας (MoD) ισχυρίστηκε ότι οι Δυνάμεις Wagner κατέλαβαν τρία τετράγωνα στο βόρειο, κεντρικό και νότιο τμήμα της πόλεως του Μπάκχμουτ. Επί πλέον προχώρησαν δυτικά της σιδηροδρομικής γραμμής στο δυτικό Μπάκχμουτ.

          Έχουν ενταθεί οι επιθέσεις προς το Χρόμοβυ (αμέσως βορειοδυτικά του Μπάκχμουτ) και του Ιβανίβσκυ (3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Μπάκχμουτ).

          Ο Διοικητής των Ουκρανικών Χερσαίων Δυνάμεων, Στρατηγός Ολεξάντρ Σίρσκυϊ, δήλωσε ότι οι ρωσικές Δυνάμεις έχουν εντείνει τους βομβαρδισμούς του Μπάκχμουτ με Βαρύ Πυροβολικό και την Αεροπορία, η οποία χρησιμοποιεί τροποποιημένες εναέριες βόμβες FAB-500 Μ-62 εξοπλισμένες με συστήματα καθοδηγήσεως. 

----------------------------------------------------------------

Σκοτώθηκε στο Μπάκχμουτ σε μάχες με τους Wagner, Ουκρανός Στρατιωτικός που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σφαγή της Οδησσού το 2014

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674585/skotothike-sto-bakhmut-se-maxes-me-tous-wagner-oukranos-stratiotikos-pou-eixe-protagonistiko-rolo-sti-sfagi-tis-odissoy-to-2014

----------------------------------------------------------------

Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πλήρη κατάρρευση της ουκρανικής Άμυνας και Προέλαση των ρωσικών Δυνάμεων

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/mpakxmout-anafores-gia-pliri-katarreysi-tis-oukranikis-amynas-kai-proelasi-ton-rosikon-dynameon/

Περιοχή της Αφντίϊφκα

          Ο Γιάν Γκαγκίν, Σύμβουλος του Αρχηγού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR), δήλωσε ότι έχει αυξηθεί σημαντικά η δραστηριότητα των ουκρανικών Αναγνωριστικών Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών στην περιοχή του Donetsk.

          «Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι η Ουκρανία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει Αντεπίθεση, την οποία θα πρέπει να περιμένουμε. Δοκιμάζουν το έδαφος, ελέγχουν τον χρόνο αντιδράσεως των Συστημάτων της Αεράμυνας μας και τη δύναμή τους. Αυτή είναι η λεγομένη μάχη πληροφοριών».

          Δύο ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν στην πόλη του Ντόνετσκ από Αντιαεροπορικό Σύστημα. Ένα από τα drones ήταν γεμάτο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών. Άλλα drones καταρρίφθηκαν στις περιοχές Μπουντενόφσυ και Κίεβσκυ του Ντόνετσκ.

          Περισυνελέγησαν δύο UAV σταθερής πτέρυγος που είχαν συναρμολογηθεί στην Ουκρανία από διάφορα εξαρτήματα ξένης κατασκευής και ήταν γεμάτα με περίπου τρία κιλά εκρηκτικής ύλης που περιελάμβανε και  άλλα υλικά, όπως χαλύβδινους κυλίνδρους και ρουλεμάν. Ειδικοί των Μονάδων Ηλεκτρονικού Πολέμου απενεργοποίησαν τα σήματα των drones και έτσι τα εκρηκτικά δεν πυροδοτήθηκαν.
          Ένα από τα drone έπεσε κοντά σε σχολείο χωρίς να προκαλέσει ζημιές. Τέτοια drones εκτοξεύονται συνήθως σε «σμήνη» των τριών έως πέντε μονάδων.  Ορισμένα από αυτά φέρουν εκρηκτικά και βλήματα, ενώ άλλα χρησιμεύουν ως δολώματα.

          Οι ρωσικές Δυνάμεις συνέχισαν τις επιθέσεις εναντίον της Αφντίϊφκα.
Έχουν προχωρήσει μέχρι τον Αυτοκινητόδρομο H-20 βορειοανατολικά της Κρασνοχορίβκα (3 χιλιόμετρα βορείως της Αφντίϊφκα).
          Προέλασαν επίσης 3 χλμ βορειοανατολικά της πόλεως της Αφντίϊφκα, στο Φόντιανε (8 χλμ νοτιοδυτικά της Αφντίϊφκα) και στο Νεβέλσκυ (6 χλμ βορειοδυτικά της πόλεως του Ντόνετσκ).

ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Η Ρωσία με βόμβες, drones Αυτοκτονίας Geranium-2 και Πυραύλους προσέβαλε Στρατιωτικούς στόχους στην Οδησσό

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674506/i-rosia-me-vomves-drones-geranium-2-kai-pyraylous-sarose-stratiotikoys-stoxous-stin-odisso

Περιοχή Χερσώνας

Κινδυνεύουν με καταστροφή οι Ουκρανοί στην Χερσώνα

          Οι ουκρανικές Δυνάμεις κινδυνεύουν να υποστούν πανωλεθρία εάν προσπαθήσουν να διασπάσουν την σύνθετη, περίπλοκη και καλά οργανωμένη Αμυντική Τοποθεσία της περιοχής της Χερσώνας, δήλωσε ο Κυβερνήτης της περιοχής.

          «Οι οχυρώσεις είναι πολύ συμπαγείς, και διατεταγμένες σε βάθος. Συνεπώς, εάν κάποιος επιχειρήσει να τις καταλάβει, θα υποστεί σημαντικές απώλειες και οι περισσότεροι Ουκρανοί Στρατιώτες θα σκοτωθούν»

----------------------------------------------------------------

Περιοχή Ζαπορίζια

Βλαντιμίρ Ρογκόφ (Ρωσία): Κλιμάκωση στην Ζαπορίζια, ειδικά κοντά στις πόλεις Πολόγκι Ορέχοβα και Τόκμακ

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674414/rogov-rosia-klimakosi-stin-zaporizhia-eidika-konta-stis-poleis-pologi-orekhova-kai-tokmak

----------------------------------------------------------------

Το σχέδιο των Ουκρανών στη Ζαπορίζια – Τεχνητές πλημμύρες, κατάληψη του Πυρηνικού Σταθμού

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674489/to-sxedio-ton-oukranon-sti-zaporizhia-texnites-plimmyres-katalipsi-pyrinikoy-stathmoy

ΣΧΟΛΙΟ: Η προσπάθεια να καταληφθεί ο Πυρηνικός Σταθμός εγκυμονεί τεράστιο κίνδυνο μολύνσεως της ατμόσφαιρας, εάν, λόγω των συγκρούσεων, προσβληθούν οι εγκαταστάσεις του και υπάρξει διαρροή ραδιενεργού υλικού ή αερίου. Εκτιμάται ότι οι Ουκρανοί θα επιδιώξουν να υποχρεώσουν τους Ρώσους να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου, χωρίς αγώνα. Πολύ παρακινδυνευμένο το Σχέδιο που στηρίζεται σε μία τέτοια πιθανότητα.

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν κατάσκοπο της Ουκρανίας στην Μελιτόπολη - Έστελνε κρίσιμες πληροφορίες στο Κίεβο

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674571/oi-rosikes-arxes-synelavan-kataskopo-tis-oukranias-sti-melitopoli-estelne-krisimes-plirofories-sto-kievo

----------------------------------------------------------------

Περιοχή Κριμαίας

Η FSB απέτρεψε δολιοφθορά στην Κριμαία – Συνελήφθη Ρωσοουκρανός

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674474/rosia-i-fsb-apetrepse-doliofthora-stin-krimaia-synelifthi-rosooukranos

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Οι μολύνσεις απειλούν τους τραυματίες του πολέμου στην Ουκρανία  – Τι λένε οι λοιμωξιολόγοι

https://www.tovima.gr/2023/04/18/world/oukrania-oi-molynseis-apeiloun-tous-traymaties-polemou-ti-lene-oi-loimoksiologoi/

----------------------------------------------------------------

H Γερμανία παρέδωσε στην Ουκρανία μία Πυροβολαρχία Patriot

https://www.circogreco.gr/2023/04/19/germania-systoichia-patriot-paredose-stin-oukrania/

----------------------------------------------------------------

Και 2ο Αντιαεροπορικό Σύστημα IRIS-T στο Κίεβο – “φέρτε κι άλλα” λένε οι Ουκρανοί
https://www.ptisidiastima.com/deutero-irist-gia-ukraine/

----------------------------------------------------------------

Πρώτα έφθασαν τα LEOPARD 2 στην Ουκρανία, σύντομα και τα LEO 1 που… ξαραχνιάζονται

https://www.ptisidiastima.com/leo1-gia-oukrania-etoimasia/

----------------------------------------------------------------

Τεράστιες ποσότητες όπλων από τη Δύση στο Κίεβο: Ξεκίνησε η παράδοση LEOPARD 2 από την Ισπανία

https://europost.gr/terasties-posotites-oplon-ti-dysi-kievo-xekinise-paradosi-leopard-2/

----------------------------------------------------------------

Bradley με ουκρανικά χρώματα στο μέτωπο της Ουκρανίας

https://www.ptisidiastima.com/the-first-bradleys-in-ukrainian-colors-appeared-on-the-front-line/

----------------------------------------------------------------

Χιλιάδες Ουκρανοί Στρατιώτες οδεύουν προς το μέτωπο

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7163683_apokalyfthike-i-imerominia-tis-oykranikis-antepithesis-hiliades?utm_source=email&utm_medium=newsletter

----------------------------------------------------------------

Η Ρωσία χρησιμοποιεί στην Ουκρανία τις βόμβες UPAB των 500 κιλών και στέλνει μήνυμα στην Δύση

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674524/i-rosia-sygklonizei-tin-oukrania-me-tis-vomves-upab-ton-500-kilon-kai-stelnei-minyma-sti-dysi-gia-tis-promitheies-oplon

----------------------------------------------------------------

Η Ρωσία αποκαλύπτει μυστικό όπλο για να στοχοποιήσει το Starlink της SpaceX στην Ουκρανία

https://www.pentapostagma.gr/videos/7163989_i-rosia-apokalyptei-mystiko-oplo-gia-na-stoheysei-starlink-tis-spacex-stin-oykrania

----------------------------------------------------------------

Βρετανική ανάλυση: Η Ουκρανία κινδυνεύει να γίνει «εύκολη λεία» στους Ρώσους

https://www.to10.gr/ten-files/epikerotita/2316451/vretaniki-analysi-oukrania-kindynevi-na-gini-efkoli-lia-stous-rosous/

----------------------------------------------------------------

Τελικά στην Ουκρανία διεξάγεται πόλεμος ΗΠΑ – Ρωσίας… μέσω αντιπροσώπων

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674573/h-paradoxi-pou-ekthetei-anepanorthota-tin-kyvernisi-biden-telika-stin-oukrania-dieksagetai-polemos-ipa-rosias-meso-antiprosopon

----------------------------------------------------------------

Νέο πακέτο Στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ στην Ουκρανία, ύψους 325 εκατ. δολαρίων

https://www.huffingtonpost.gr/entry/neo-paketo-stratiotikes-voetheias-ton-epa-sten-oekrania-epsoes-325-ekat-dolarion_gr_64403367e4b0d8403885ec4b

----------------------------------------------------------------

Οι ημέρες του Ζελένσκυ είναι μετρημένες – Πλέον θέλουν να τον ξεφορτωθούν και οι Ουκρανοί καθώς τους οδηγεί στον αφανισμό

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674511/oi-meres-tou-zelensky-einai-metrimenes-pleon-theloun-na-ton-ksefortothoyn-kai-oi-oukranoi-kathos-tous-odigei-ston-afanismo

----------------------------------------------------------------

Η Ουκρανία αναβιώνει το Τέρας του Φρανκενστάιν

https://www.echedoros-a.gr/2023/04/blog-post_31.html

----------------------------------------------------------------

Εισαγγελέας στην Ρωσία ζήτησε φυλάκιση 9 ετών σε Αστυνομικό επειδή καταδίκαζε τον πόλεμο στην Ουκρανία

https://www.cnn.gr/kosmos/story/359009/rosia-eisaggeleas-zitise-fylakisi-9-eton-se-astynomiko-epeidi-katadikaze-ton-polemo-stin-oukrania

----------------------------------------------------------------

Η Νότιος Κορέα αλλάζει στάση στο Ουκρανικό και ο Medvedev απειλεί με την Β. Κορέα

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674463/i-notia-korea-allazei-stasi-sto-oukraniko-kai-o-medvedev-apeilei-me-v-korea

ΣΧΟΛΙΟ: Η Κίνα έχει δώσει άδεια στην Β. Κορέα να συγκροτήσει Μισθοφορικές Εταιρείες συνολικής δυνάμεως έως 500.000 ανδρών, που θα μπορούν να διατεθούν για να πολεμήσουν υπέρ των Ρώσων.   

----------------------------------------------------------------

Ο Πεσκόφ διαψεύδει την είδηση ότι η Ρωσία προετοιμάζει επιθέσεις δολιοφθοράς σε υποδομές της Ευρώπης

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674482/diapseydei-i-rosia-oti-proetoimazei-epitheseis-doliofthoras-se-ypodomes-tis-evropis

----------------------------------------------------------------

Εκλήθησαν εσπευσμένα στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών οι Πρέσβεις ΗΠΑ, Βρετανίας και Καναδά

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/674562/eklithisan-espefsmena-sto-rosiko-ypourgeio-eksoterikon-oi-presveis-ipa-vretanias-kai-kanada

----------------------------------------------------------------

Ξεχάστε την Ουκρανία, ένας πόλεμος Ευρώπης-Κίνας βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη

https://www.freepen.gr/2023/04/blog-post_158.html

----------------------------------------------------------------

Μισθοφόροι Wagner: Σκοτώσαμε περισσότερα από 20 παιδιά και εφήβους στο Μπαχμούτ

https://www.in.gr/2023/04/18/world/misthoforoi-wagner-skotosame-pano-apo-20-paidia-kai-efivous-sto-mpaxmout/

ΣΧΟΛΙΟ: Απαράδεκτα εγκλήματα και κατακριτέα από πάσης απόψεως. Με την πάροδο του χρόνου, αναμένεται να γίνουν γνωστές και άλλες φρικαλεότητες που διέπραξαν, δυστυχώς και οι δύο πλευρές.

----------------------------------------------------------------

Σουδάν: Ο χρυσός και ο ρόλος της Wagner στην νέα εμφύλια σύρραξη

https://eretikos.gr/diethni/soydan-o-chrysos-kai-o-rolos-tis-wagner-stin-nea-emfylia-syrraxi/579156/

----------------------------------------------------------------

Αποσύρονται από τα νησιά του Αιγαίου Υπουργοί, Στρατηγοί και τα καλύτερα έρχονται

https://www.militaire.gr/aposyrontai-apo-ta-nisia-toy-aigaioy-ypoyrgoi-stratigoi-kai-ta-kalytera-erchontai/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

ΣΧΟΛΙΟ: Λόγω της σπουδαιότητος του θέματος απαιτείται άμεση και σαφής απάντηση από τους αναφερομένους αλλά και επίσημη τοποθέτηση, τουλάχιστον, του Υπουργείου Άμυνας αν όχι και της Κυβερνήσεως.

----------------------------------------------------------------

Η υπόθεση Τόμας Γουόκαπ και ο κίνδυνος πλήρους αφελληνισμού της Εθνικής Ομάδος – Άνοιξε «Κερκόπορτα»

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-ypothesi-tomas-gouokap-kai-o-kindynos-plirous-afellinismou-tis-ethnikis-omadas-anoikse-kerkoporta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου