Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

5 σχόλια:

  1. Ολοκληρώστε κ. Μόσχου. Ποιός; - Τί; - Πού; - Πότε;
    Όλα στο φώς. ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Συνάδελφος Στγος Ζαρκάδας ,δυστυχώς ,είναι εκτός πραγματικότητος. θέλει να ωραιοποιήσει μία κατάσταση . Η ΕΑΑΣ ευρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση από το 1994,που την παρακολουθώ ως μέλος
    της. είναι αξιόπιστες ή αντιπροσοπευτικές εκλογές ,όταν υπάρχει ένας υποψήφιος, ως Πρόεδρος και ένας
    ως Αντιπρόεδρος;Που βρισκόμαστε στη Σιοβετική Ένωση; Δεν αναρωτηθήκατε γιατί αυτή η ''φτώχεια'' στη συμμετοχή ; Είναι απλό. Απαξιώθηκε η ΕΑΑΣ από τα έργα και τις ημέρες των τελευταίων διοικήσεων .
    Έγινε κατάληψη από ωρισμένα μέλη του ΔΣ τα οποία με τη συμπεριφορά τους απομάκρυναν όποιον είχε καλή διάθεση ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Η ΕΑΑΣ ΔΕΝ είναι εφαλτήριο για μεταπήδηση στο Πολιτικό Στίβο.
    Λάθος καταλάβατε κύριοι του ΔΣ.
    Εάν θέλετε να προσφέρετε κάτι επωφελές στο σύνολο των Συναδελφων , ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ.

    ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    Τξχος ε.α. ΔΙΠΛ. ΧΗΜ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
    Πρόεδρος ΣΑΑΣΥΠ
    Αντιπρόεδρος ΣΥΝΔΣΜΟΥ Α.Α. ΤΑΞΕΩΣ ΣΣΕ 1965
    Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Κύριε ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, Τξχε ε.α. ΔΙΠΛ. ΧΗΜ. ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΕΜΠ, Πρόεδρε ΣΑΑΣΥΠ
      Αντιπρόεδρε ΣΥΝΔΣΜΟΥ Α.Α. ΤΑΞΕΩΣ ΣΣΕ 1965, Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.Σ.

      Χωρίς καμία πρόθεση να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, επιτρέψτε μου μερικές επισημάνσεις σχετικά με τον γραπτό σας λόγο.
      Ορθογραφικά λάθη, πρωθύστερο πληκτρολογίου και λάθη στίξεως υποβαθμίζουν την όποια προσπάθειά σας να αναδείξετε την από μακρού καιρού σοβούσα κατάσταση στην ΕΑΑΣ που εκδηλώθηκε στο αποκορύφωμά της με τις τελευταίες αρχαιρεσίες στην ανάδειξη της ενός ανδρός αρχής.

      Οι περισσότεροι έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα «τσιτάτα» αλλά αυτό το «που βρισκόμαστε στη Σιοβετική Ένωση» μας πάει πολύ μακριά και σε άσχετες με μας καταστάσεις, εκτός και αν ο ίδιος υπήρξατε θιασώτης ή πολέμιος του σοβιετικού μοντέλου.
      Το αν «έγινε κατάληψη από ωρισμένα μέλη του ΔΣ τα οποία με τη συμπεριφορά τους απομάκρυναν όποιον είχε καλή διάθεση ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» είναι κάτι που θα έπρεπε να το προσφέρετε σε μας τους αδαείς, με κάθε τεκμηρίωση.
      Κακώς νομίζετε και το διατυπώνετε εκ του αντιθέτου, γράφοντας ότι « Η ΕΑΑΣ ΔΕΝ είναι εφαλτήριο για μεταπήδηση στο Πολιτικό Στίβο». Η ΕΑΑΣ, διαχρονικά, είναι ακόμη ένας τάφος ελεφάντων. Ποιός μπορεί να πιστεύει ότι από την ΕΑΑΣ μπορεί να μεταπηδήσει στον πολιτικό στίβο. Αν υπάρχει έστω και ένας, τον προτρέπω να αναζητήσει την βοήθεια ειδικών ιατρών και να ελέγχει τακτικά την ημερομηνία λήξης των φαρμάκων που παίρνει, αν παίρνει.
      Στην προτροπή σας, να παραιτηθεί το ΔΣ που προέκυψε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες θα έπρεπε – κατά την ταπεινή γνώμη μου – να τεκμηριώσετε τους λόγους που σας έκαναν να την διατυπώσετε (την προτροπή), και να την απευθύνετε αρμοδίως ώστε να τύχετε, ενδεχομένως, κάποιας απάντησης.

      Και η προτροπή μου προς εσάς κ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ.
      Ξαναθυμηθείτε την ελληνική γλώσσα. Το λιγότερο χρησιμοποιείστε ένα λεξικό.
      Μην βιάζεστε και ξανασκεφθείτε αυτά που θέλετε να πείτε. Τα blogs μπορούν να περιμένουν.
      Αρθρώστε έναν τεκμηριωμένο λόγο.
      Μην διολισθαίνετε από αξιωματικός και μάλιστα επιμορφωμένος σε δημοσιογράφο.
      Τελευταίο, αλλά πιο σημαντικό, δείξτε στον εαυτό σας τον σεβασμό και την εκτίμηση που του πρέπει.

      Θερμά σας παρακαλώ μην ρυπαίνετε άλλο. Ωστόσο, αν θέλετε να σας εξηγήσω το ο,τιδήποτε, είμαι στη διάθεσή σας και στο papgas50@gmail.com
      Κων-νος Παπανικολάου
      ΣΣΕ 1973 και άνευ ετέρου τίτλου

      Διαγραφή
  3. Νικόλαος Ζαρκάδας5 Μαρτίου 2023 στις 9:55 μ.μ.

    Αγαπητέ Κύριε Κρανιδιώτη.Με την ανάρτησή μου δεν επιθυμώ να ωραιοποιήσω την Ε.Α.Α.Σ., αλλά να καταβάλλουμε όλοι μας συλλογική προσπάθεια να ανακόψουμε τον ολισθηρό κατήφορο αυτής.Είναι ευκαιρία να αρχίσουμε από τα Παραρτήματα.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή