Κυριακή 15 Μαΐου 2022

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΙΑΣΚΟ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

2 σχόλια:

  1. Συμφωνά απόλυτα με τον αρθρογράφο.
    οι ΗΠΑ για να διασώσουν το νόμισμα τους μεταβίβασαν την οικονομική κρίση των τραπεζών τους στην Ευρώπη και δημιούργησαν την δεκαετία των μνημονίων μας και για δεύτερη φορά τώρα προσπαθούν να ισχυροποιήσουν το δολάριο πτωχοποιώντας την Ευρώπη.
    Δυστυχώς η Αμερική μετά τους Κέννεντυ διοικείται από τις τράπεζες και τις πολυεθνικές της,
    Αλλά τώρα έμπλεξαν για τα καλά και οι Ευρωπαίοι θα αναγκασθούν να πατήσουν πόδι για να μην διαλυθεί οικονομικά η Ε.Ε. Και εδώ που τα λέμε η Ρωσία ανήκει στην Ευρώπη, όχι η Αμερική. Αντί να τους πολεμάμε δεν μπορούσαμε να τους κάνουμε συμμάχους?
    Όλη αυτή η υπόθεση με τον άδικο πόλεμο της Ουκρανίας θα γυρίσει μπούμερανγκ σε βάρος των Αμερικανών, μόνο γρήγορα να καταλάβει ο Ουκρανικός λαός ότι δεν πολεμάει για την ελευθερία του αλλά για τα συμφέροντα των Αμερικάνων και να πάψει να ζητά όπλα για ενίσχυση αλλά φίλους ΄που θα συμβάλλουν στην λήξη του πολέμου και σε μια διαρκή ειρήνη και συμφιλίωση των λαών σε μια ενωμένη και δυνατή Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τραγικό οι ευρωπαίοι ηγέτες και πολύ περισσότερο οι δικοί μας να λένε πάντα ΝΑΙ και να υποκύπτουν στην Αμερική. Αυτές τις υποχωρήσεις εμείς οι Ελληνες τις πληρώνουμε δυσάρεστα και όμως υπακούουν οι δικοί μας ηγέτες (;) σε όλες τια απαιτήσεις και ποτέ να μην έχουμε δεί κάποια πραγματική βοήθεια. Τα δίνουν όλα χωρίς κανένα αντάλλαγμα πχ. δώσαμε την Αλεξανδρόύπολη, τη Σούδα κλπ. Τι πήραμε ;ΤΙΠΟΤΑ.
    Λένε οι πολιτικοί για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων. Γιατί έκρυψαν στα συρτάρια το 1974 τα ΦΕΚ με τις συμφωνίες που είχαν υπογραφεί από την επταετία με ξένες εταιρίες για εκμετάλλευση και με άνω του 50% του κέρδους στο κράτος ; Μάλλον γιατί ήταν αδύνατο να λάβουν μίζες.Αυτοί είναι και αυτά παθαίνει ο λαός
    Ελληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή