Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Για να μην ξεχνιόμαστε... Η ‘’κοινή μας ιστορία’’ με την Ρωσία.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ  


 

4 σχόλια:

  1. Τα περισσότερα από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο είναι γνωστά. Αυτό που μάλλον αγνοούν οι περισσότεροι είναι η απειλή της Σοβιετικής Ενώσεως κατά της Ελλάδας το 1961, δια στόματος του Γ.Γ. της Κρούτσεφ να ισοπεδώσει την Ακρόπολη με πυρηνική επίθεση , καθώς και η ιστορική απάντηση που έλαβε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή "Μπορεί οι πύραυλοι της Σοβιετικής Ενώσεως να καταστρέψουν τον Παρθενώνα και όλα τα άλλα έργα τέχνης των αρχαίων Ελλήνων, δεν θα μπορέσουν όμως ποτέ να καταστρέψουν και να σβήσουν από την ιστορία αυτά που συμβολίζουν ο Παρθενώνας και τα μάρμαρα αυτών των μνημείων"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΤΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕ. ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς κ. Ιωάννη εσείς γνωρίζετε την ΠΛΗΡΗ αλήθεια (ή πλέρια όπως ακούγαμε στα αμφιθέατρα της ΦΜΣ του ΑΠΘ πριν σχεδόν μισό αιώνα από επαναστατικά χείλη....) . Όμως επιτρέψτε μου δύο απορίες- ερωτήσεις :
    1) Μήπως γνωρίζετε με ποιον είχε υπογράψει σύμφωνο μη επίθεσης ο Χίτλερ λίγο πριν την έναρξη του 2ου Παγκόσμιου πολέμου ;;;
    2) Μήπως γνωρίζετε ποιός επιτέθηκε και κατέλαβε ΠΡΩΤΟΣ την μισή Πολωνία στον πόλεμο που ανέφερα;;
    Αν γνωρίζετε για ποιόν μιλάω τότε και κάτι τελευταίο : ποια ήταν η στάση αυτού στο ολοκαύτωμα των Εβραίων;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΤΕΜΠΟ, ΠΡΩΤΟΝ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ. ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΣΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

      Διαγραφή