Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Λάρισα: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού έξω από τις εκκλησίες

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ


 

2 σχόλια:

  1. Αισχος....
    Να παίρνει θεση ο Μητροπολιτης σε ενα ιατρικο αμφιλεγομενο θεμα...
    Ηθελα να ηξερα αν παθει κατι καποιος ενοριτης που θα μπει μεσα να εμβολιαστει τι θα λεει μετα;;
    Δυστυχως η πλυση εγκεφάλου (και όχι μονο.... διότι υπαρχουν μπολικες αλλες αιτιες που σχετιζονται με χρημα και δοξα) εχει παρασυρει πολλούς ιεραρχες που αντι να αντιμετωπιζουν με συνεση το θεμα του ιού.... το αντιμετωπιζουν σαν ψυχοπαθείς Βασιλακοπουλοι και σαν επιπολαιες Παγωνες...
    Εμείς θέλουμε Ιεραρχες πνευματικους, με διακριση και ταπεινότητα κι οχι αρχιερείς Πορτοσάλτε με ράσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα παραθυράκι πάντα μένει ανοιχτό από το Ιερατείο. Κατά που φυσά ο άνεμος και οι τάσεις της κοινωνίας το κάνουν και φαρδιά μπαλκονόπορτα, για νάχουν να λένε με πομπώδη αλαζονεία σε ποίμνιο μνήμης χρυσόψαρου: Ορίστε! Εμείς είμαστε που μπήκαμε μπροστά και καθοδηγούμε την Ελληνική Κοινωνία στα μέτρα κατά της πανδημίας. Δοξάστε μας!
    Μόλις λοιπόν ο καπνός καταλαγιάσει και καθαρίσει η ατμόσφαιρα -δηλαδή κυκλοφορήσουν τα αποτελεσματικά φάρμακα και εμβόλια- ως σοβαροί χαμαιλέοντες που σέβονται το είδος τους, αυτά θα λένε απαιτώντας μάλιστα και τον Κοινωνικό έπαινο. Διαχρονικά πάντα έτσι έπρατταν.
    Μήπως πρόσφατα δε θαυμάσαμε τις απίστευτες κολοτούμπες (κυβιστήσεις) στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία? Ακόμη -ακόμη? Μήπως με απίστευτη προπαγάνδα διαρκείας δεν εμφανίζονται ως οι βασικοί συντελεστές και πρωτεργάτες του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα του 1821, αυτοί που πρόδωσαν και πολέμησαν όσο τίποτε άλλο ακόμα και τη λέξη ''ελευθερία''?

    ΑπάντησηΔιαγραφή