Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Στρατιωτικός Ιατρός Καρδιολόγος στο 251 ΓΝΑ: “Υπάρχει σκοπούμενος δόλος και απάτη πίσω από το covidbusiness

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ


 

5 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε τα γραφόμενα του συναδέλφου γιατί δεν είμαστε γιατροί, αλλά γνωρίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν πεθάνει σχεδόν 3 εκατομμύρια άνθρωποι και όλοι, γιατροί και φαρμακοβιομηχανίες ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν φάρμακα. Εδώ όμως στην Ελλάδα ένας στρατιωτικός γιατρός ισχυρίζεται ότι το γνωρίζει! Άραγε τις απόψεις του αυτές τις έστειλε, εκτός από εμάς και σε κανένα ιατρικό επιστημονικό περιοδικό προκειμένου όπως λέει να ξεκαθαρίσει το παγκόσμιο τοπίο; Πάντως σε σχέση με τον γείτονα μας τον Ερντογάν που σύστηνε την κολόνια λεμόνι, πρέπει να παραδεχθούμε ότι είμαστε πολλά σκαλιά παρά πάνω.
    Με φιλικούς χαιρετισμούς και ο θεός να μας βοηθήσει όλους να προλάβουμε να εμβολιαστούμε πριν μας βρει κανένα κακό και "ξεκαθαρίσει το τοπίο" από λόγου μας μια και καλή.
    Σημείωση. Ο συνάδελφος Γ Φ. αρρώστησε από COVID-19, διασωληνώθηκε αλλά ευτυχώς την γλύτωσε, όπως μου είπε αργότερα "είδε τα ραδίκια ανάποδα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ Christos ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΛΗΣΗ Ο,5%. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΝΕ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΤΟΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 7.500.000.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 3.000.000 ΠΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΝ ΑΝΤΕ 10.000.000 ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΩΝ (ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΔΗΛΑΔΗ 750 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ..... ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΟΤΟΖΩΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΖΩΟΦΙΛΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΙ?????? ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ?????? ΦΕΥ !!!!!!!!!

      Διαγραφή