Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/7/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/7/2020)
    Κάπου με μπερδεύουν μερικοί…. Λέει, πως ο Σόρος χρηματοδοτεί τον Μπάϊντεν αντίπαλο του Τράμπ για την προεδρεία στις ΗΠΑ. Με τουλάχιστον 999.999 δολάρια (εξαψήφιο ποσό δεν λένε;) Από την άλλη, ο Τράμπ είναι υπέρ της Νεας Τάξης Πραγμάτων, όπως και ο Σόρος, ως γνωστόν. Ο δε Μπάϊντεν, εμφανίζεται παραδοσιακός και κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Έ, άμα βγάλετε συμπέρασμα, πείτε το και σε εμένα, για να καταλάβω….
------------------------------------------
    Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία, καλούν όλους τους εμπλεκόμενους να μην «ανακατεύονται» στη Λιβύη, γιατί θα επιβάλουν κυρώσεις! Μα… για μια στιγμή… Τέτοιο ψήφισμα δεν έβγαλε ο ΟΗΕ, «φωτογραφίζοντας» την Τουρκία; Το οποίο, φυσικά, οι τούρκοι το έγραψαν «ξέρετε πού» και επεμβαίνουν με κάθε τρόπο; Και όχι μόνο αυτοί…  Ο κόσμος τρελάθηκε, ο δε ΟΗΕ θα ακολουθήσει την μοίρα της ΚτΕ που διαλύθηκε γιατί δεν μπόρεσε να εμποδίσει τον Παγκόσμιο Πόλεμο.
------------------------------------------
    Όσο «αχώνευτοι» και εάν είναι οι Αυστριακοί, δεν μπορούμε παρά να τους αναγνωρίσουμε, πως κάνουν ό τι μπορούν για να προστατεύσουν την χώρα τους από το «λαθρομεταναστευτικό τσουνάμι» που μας επέβαλαν οι νεοταξικοί «ανώτεροι». Όμως, δεν είναι αρκετά. Ετούτοι, δεν είναι περαστικοί. ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου