Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/6/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/6/2020)
    Αγαπητοί μου φίλοι, σας ενημερώνω πως το μπλόκ «ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα σταματήσει την ενημερωση προσωρινά, από αύριο Τρίτη 16/6 μέχρι την Τρίτη 23/6, οποτε και θα «κυκλοφορήσει» το επόμενο «ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», το 3589. Αυτό, γιατί για λόγους «καλοκαιρινής συντηρήσεως» θα απουσιάζω στη Ν. Φώκαια με τα εγγόνια μου! Συγχρόνως, δεν θα υπάρξουν νέες κινηματογραφικές ταινίες την 19 και 22/6, ούτε το «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ» την 21/6.
------------------------------------------
    Την «περπατόπιττα» που κάνουν στα μωρά, την ξέρετε; Μάλλον ναι. Έ, λοιπόν, μια τέτοια πρέπει να κάνουν και στο «παιντί», τον «Γιωργάκη», ντε, τον «ΓΑΠ»! Όμως, να την λένε «ποδηλατόπιττα»! Πάλι έπεσε από το ποδήλατο, χτύπησε στη φτέρνα, και τον πήγανε στο ΚΑΤ! Στο γνωστό «Ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από χέσιμο», πρέπει να προστεθεί ναι το «πέσιμο από ποδήλατο». Λένε, πως δυό πράγματα δεν τα ξεχνάς ποτέ, και το ένα είναι το ποδήλατο. Προφανώς, το ξέχασε! Και από ότι φαντάζομαι, θα έχει ξεχάσει και… το πρώτο!
------------------------------------------
     Χτίσαν ΤΖΑΜΙ στο κτήμα της! Αυτό έγινε στη Μοριά, όπου συσσωρεύονται «δύστυχοι πρόσφυγες και μετανάστες» μέχρι να τους πάρει κάποιος από εκεί, ή ο διάολος! Φαντάζομαι, πως έχουν μπουλντόζες στη Λέσβο «για τα περαιτέρω»….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου