Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΕΑΑΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΕΑΑΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    Πρίν από 3 χρόνια, τον Μάρτιο του 2017, η ΕΑΑΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με παρεκάλεσε, εάν είναι δυνατόν, να δημιουργήσω ένα μπλόκ δικό της, ώστε να μπορεί να ενημερώνει καλύτερα τους συναδέλφους, αφού μέχρι εκείνη την στιγμή η ενημέρωση γινόταν μόνο σε όσους πήγαιναν στα γραφεία της, δηλαδή σε πολύ μικρό αριθμό συναδέλφων της Θεσσαλονίκης.
    Με ευχαρίστηση δέχθηκα, και δημιούργησα μπλόκ της ΕΑΑΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το https://eaasthessalonikis.blogspot.com/ στο οποίο μπορούσαν να βάλουν ενημερώσεις εγώ, σαν διαχειριστής, και η ίδια η ΕΑΑΣ, στην οποία είχα δώσει όλους τους απαραίτητους κωδικούς για τη λειτουργία του.
    Επι τρία χρόνια, το μπλόκ λειτουργούσε κανονικά, με πλήθος ενημερώσεων αποκλειστικόύ ενδιαφέροντος για τα μέλη της ΕΑΑΣ είτε σε τοπικό επίπεδο, είτε σε πανελλήνιο, με αναδημοσιεύσεις επικαίρων θεμάτων από το κεντρικό σάιτ της ΕΑΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.( http://www.eaas.gr/ ).
    Εχθές, επικοινώνησε μαζί μου ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, και, ούτε λίγο, ούτε πολύ, μου ζητούσε το λόγο, με ποιο δικαίωμα έχω κάνει το σάιτ, και με ποιο δικαίωμα βάζω ενημερώσεις!
    Του εξήγησα λεπτομερώς όλη τη διαδικασία, καθώς και τον τρόπο λειτουργίας του σάιτ, όμως εκείνος ή δεν καταλάβαινε τι του έλεγα, ή δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να καταλάβει.
    Προς αποφυγή περαιτέρω περιπλοκών και ασκόπων διαξιφισμών, του ανακοίνωσα πως από εκείνη τη στιγμή το σάιτ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, πράγμα το οποίο και έγινε.
    Όπως είναι φυσικό, έπαψα να έχω πλέον οποιαδήποτε σχέση με την ΕΑΑΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τουλάχιστον με τις παρούσες συνθήκες.
    Η προσπάθεια ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν τους εα συναδέλφους, θα μεταφερθεί στο μπλόκ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ, και σε ειδική νέα στήλη που δημιουργώ, με τίτλο «ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ»
    Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
Ανδρεας Μελεζιαδης

4 σχόλια:

  1. Ανδρέα καλημέρα,ως πρώην Πρόεδρος της ΕΑΑΣ να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με την ΕΑΑΣ.Η ΕΑΑΣ σύμφωνα με το ισχύον νομικό καθεστώς είναι ΝΠΔΔ είναι μία με έδρα την Αθήνα. Οι ανά την επικράτεια αποκαλούμενες εντός εισαγωγικών ΕΑΑΣ είναι τα παραρτήματά της.Πρόεδρος της ΕΑΑΣ είναι ο εκλεγόμενος από τις ανά 3ετία εκλογές,ενώ οι πρόεδροι των παραρτημάτων διορίζονται από το ΔΣ/ΕΑΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαγγέλη μου, δεν αλλάζει τίποτα. Άλλωστε, στο επίσημο site της ΕΑΑΣ, αναφέρονται και οι ιστοσελίδες των Παραρτημάτων. Τα υπόλοιπα που μου γράφεις, γνωστά.....

      Διαγραφή
    2. Ε, και;
      Η ουσία αλλάζει σε τίποτα;
      Η έδρα μας πείραξε ή το παράρτημα;
      Μήπως θα έπρεπε το παράρτημα να πάρει άδεια από την έδρα, κάτι σαν του Βατικανού να πούμε;
      Αυτά για τον Βαγγέλη

      Προφανώς και επειδή ο πρόεδρος δεν έχει το γνωστικό υπόβαθρο να καταλάβει τα δέοντα, κάποιος τον "φιτίλιασε" και ακολούθησε η όλη πρεμούρα.

      Φίλε Αντρίκο, όταν μπερδεύεσαι με "τάφους ελεφάντων" κινδυνεύεις από την κοπριά. Μετά λόγου γνώσεως! μιας και έχω αντίστοιχη εμπειρία με προηγούμενους.
      Γενικώς δε, οι "ελέφαντες", τυφλοί τα ώτα τον τε νουν τα τ΄όμματ΄ εισίν, κυριολεκτικώς ΚΑΙ μεταφορικώς.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή