Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/5/2020)
    Η ΕΟΚ «τέλειωσε» όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ της δικαιοδοσίας της. Εντάξει, αυτό ήταν γνωστό από καιρό. Το μόνο που έμενε, ήτανη επίσημη ανακοίνωση. Έγινε και αυτή! Τώρα όμως, υπάρχουν προβλήματα ( ούτως ή άλλως θα υπήρχαν…) με ανόδους κατηγοριών και υποβιβασμούς. Το πιο σωστό, μια και ήρθαν έτσι τα πράγματα, είναι να μην υπάρχουν άνοδοι κατηγοριών, ούτε και υποβιβασμοί. Μια χρονια «χαμενη» για πολλούς. Κάτι «πήρε το αυτί μου» για ανόδους μόνον, αλλά όχι και υποβιβασμούς, σε μια περίπτωση προσωρινής αναδιαρθρώσεως των κατηγοριών για την περίοδο 2020 – 2021, και την επομένη περίοδο 2021 – 2022 ο αριθμός των ομάδων των κατηγοριών να επανέλθει όπως είναι σήμερα. Σίγουρα, υπάρχουν «πιέσεις» από κάποιους που ξόδεψαν κάποια χρήματα για να «πρωταγωνιστήσουν» οι ομάδες τους και να ανέβουν κατηγορία, ιδιαίτερα στα Εθνικά Πρωταθλήματα. Περιμένουμε τις εξελίξεις…..
------------------------------------------
    Με τον τηλεμαραθώνιο, κατάφεραν να μαζέψουν 7,4 δις ευρώ. Αυτό  ήταν το επιδιωκόμενο, και το πέτυχαν. Τώρα, αυτό μπορεί να λειτουργήσει και σαν παράδειγμα, ώστε οι Πρόεδροι των ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΑΡΗ, ΟΦΗ «και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» να κάνουν ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ και να εξαγγείλουν τον δικό τους τηλεμαραθώνιο για στήριξη των ελληνικών προσπαθειών καταπολεμήσεως του κορονοϊού. Καλά, καλά, μη βαράτε! Μια σαχλαμάρα είπα και εγώ…..
------------------------------------------
    Από τα απολυταρχικά καθεστώτα ( ΚΙΝΑ, ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΙΡΑΝ κτλ ) μην περιμένετε να ακούσετε αλήθειες. Οι ανακοινώσεις τους, θα είναι υποστηρικτικές του καθεστώτος, το οποίο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ, και… όλα πάνε καλά!
------------------------------------------
    Για αυτό σας λέω και εγώ… Φυτέψτε καμιά φραουλιά στο μπαλκόνι, για να σπάζει η μονοτονία. Το είχα κάνει πριν 4-5 χρόνια, σε ζαρντινιέρες, και είχε αποτέλεσμα!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου