Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/3/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/3/2020)
    Ακόμα μια άσχημη μέρα χτές, μετά την προχτεσινή. Έμαθα με απέραντη θλίψη, πως ο συμμαθητής μας ( Τάξη ΣΣΕ 1973) Πέτρος Αρταβάνης, δεν είναι πιά μαζί μας! Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά… μήπως έχουν σημασία; Το γεγονός παραμένει ένα. Πώς  «έφυγε». Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα τον θυμόμαστε πάντα, μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές που βρίσκονται ψηλά….
------------------------------------------
    Στην θάλασσα, οι λαθρομετανάστες βουλιάζουν τις βάρκες τους, και εμείς, σαν «καλά παιδιά» σπεύδουμε να τους… διασώσουμε μην τυχόν και πάθει κανένας τίποτα! Στην στεριά όμως, και συγκεκριμένα στον Έβρο, κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!  Εκεί, με την προτροπή και βοήθεια του τουρκικού κράτους, έρχονται πλέον «μιλιούνια» από δαύτους, οι οποίοι όχι λάθρα, αλλά με το ζόρι προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα! Γιατί «έτσι γουστάρουν»!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί. Φτάνουν στο σημείο, να επιτίθενται στις δυνάμεις ασφαλείας των συνόρων, για να τις εξουδετερώσουν και να μπούνε «μεσα»! Έ, ΣΑΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ότι και αν σημαίνει αυτό, ό τι και αν χρειαστεί! Το… παιχνίδι, άλλαξε! Και πολύ φοβάμαι, πως η συνέχειά του, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ! Έ, στο κάτω – κάτω, αν είναι να γίνει, ας γίνει! Αυτό που έχει σαν καθήκον η κυβέρνηση, καθήκον προς την πατρίδα, είναι να μην επιτρέψει να περάσει «ρουθούνι» στην χώρα μας, οι δε ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας ας κόψουν το σβέρκο τους! Η κατάσταση πλέον, έφτασε στον «κόκκινο συναγερμό»!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου